in

Denon introduceert zijn eerste true wireless in-ear oordopjes

Twee nieuwe modellen die de beste geluidskwaliteit in hun klasse bieden voor het afspelen van muziek en het voeren van telefoongesprekken – Denon introduceert vandaag zijn allereerste line-up van true wireless in-ear oordopjes.

De Denon Noise Cancelling in-ear oordopjes (Denon AH-C830NCW) en Denon Wireless in-ear oordopjes (Denon AH-C630W) zijn zorgvuldig ontworpen voor consumenten die op zoek zijn naar de allerbeste geluidskwaliteit, comfort en prestaties op het gebied van telefoongesprekken tijdens het reizen, werken of relaxen.

De Denon true wireless in-ear oordopjes zijn compatibel met Bluetooth en leveren levensecht geluid dankzij grote en dynamische diameter drivers die zijn getest en afgestemd door Denon Sound Masters. Daarnaast beschikt de Denon Noise Cancelling in-ear oordopjes over techniek die omgevingsgeluiden onderdrukt. Consumenten kunnen verbluffende niveaus van detail, dimensionaliteit en dynamiek verwachten die nog nooit eerder zijn ervaren met conventionele oordopjes.

“Al jaren staan we te popelen om het premium Hi-Fi geluid van Denon naar compacte, betaalbare draadloze in-ear oordopjes te brengen. Nu is het perfecte moment, omdat meer mensen thuis en onderweg naar beter geluid verlangen,” zegt Trip Randall, president van Denon. “Nergens anders vind je de beste geluidskwaliteit in zijn klasse, gekoppeld aan een licht en ergonomisch ontwerp. De in-ear oordopjes zijn zweet- en waterbestendig en hebben een lange batterijlevensduur. Met een uitzonderlijke audiokwaliteit onderscheiden deze true wireless in-ear oordopjes zich van andere op de markt.”

Active Noise Cancelling

De Denon AH-C830NCW Noise Cancelling in-ear oordopjes leveren krachtig, gedetailleerd geluid. Daarnaast bezit het product over Denon’s next-generation active noise cancelling (ANC) systeem, dat gebruik maakt van dubbele microfoons in elke oordop en geavanceerde verwerkingsprocessen heeft om omgevingsgeluid voor de luisteraar te verminderen. Met de transparantiemodus kunnen de functies ruisonderdrukking en mix van omgevingsgeluid snel worden omgeschakeld met een eenvoudige aanraaksensor, terwijl een draagdetectiefunctie bewegingen bij het dragen en verwijderen detecteert en automatisch muziek afspeelt en pauzeert.

Prestaties, Comfort en Duurzaamheid

Denon true wireless oordopjes AH-C830NCW en AH-C630W zijn zorgvuldig ontworpen met behulp van uitgebreide gehoorgangsimulaties. Hierdoor hebben onze technici de perfecte vorm voor gebruikers kunnen maken. Elke oordop wordt geleverd met eenvoudig te bevestigen siliconen oordopjes in drie maten voor maximaal comfort. Beide modellen zijn IPX4 geclassificeerd voor duurzaamheid, waardoor ze veilig zijn om te dragen, zelfs tijdens regen of zware workouts. Bovendien is de Denon AH-C830NCW voorzien van Google Fast Pair voor het eenvoudig en gemakkelijk koppelen van apparaten.

Langere levensduur van de batterij

Deze oordopjes zijn ontworpen om vele uren luisterplezier te bieden. Met de Denon Noise Cancelling in-ear oordopjes (AH-C830NCW) kan je tot wel 6 uur lang luisteren naar muziek op één enkele lading. Met een extra oplaadcycli via de meegeleverde case is het mogelijk om tot wel 24 uur in totaal te luisteren. Met de Denon Wireless in-ear oordopjes (AH-C630W) is het mogelijk om tot 4,5 uur draadloos te genieten van muziek via Bluetooth op een enkele lading. Met een extra oplaadcycli via de bijgeleverde case is het tot 18 uur in totaal mogelijk. Met een USB-C-kabel die bij de oordopjes wordt geleverd, kunnen gebruikers de case, die over een lithium-ionbatterij beschikt, opladen via elke USB-lader of USB-poort van een computer.

Ongelofelijke spraakoproep prestaties

Om de stem van de gebruiker op te vangen en door te geven met een helderheid die veel beter is dan bij standaard ontwerpen, beschikken de Denon AH-C830NCW Noise Cancelling in-ear oordopjes over een beamforming functie. Deze maakt gebruik van twee microfoons die samenwerken met geavanceerde digitale signaalverwerking. Een derde microfoon maakt gebruik van de natuurlijke afscherming van de gehoorgang tegen wind en omgevingsgeluid om extra stemhelderheid te brengen. De Denon AH-C630W in-ear oordopjes gebruiken een geavanceerde microfoon voor spraakoproepen, zorgen voor duidelijke, draadloze communicatie en werken naadloos samen met Bluetooth-apparaten.

Beide modellen zijn verkrijgbaar in zwart of wit, waarbij de AH-C830NCW een glanzende afwerking hebben met zilveren accenten, en de AH-C630W een chique matte afwerking. De Denon Wireless in-ear oordopjes zijn verkrijgbaar op denon.com.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Razer breidt Playstation 5-lineup uit met nieuwe Kaira Pro en Kaira headsets

Black Friday 2021 lokaal feest: kwart Nederlandse consumenten spendeert meer bij plaatselijke shops