in

DigiTip: De zakelijke inkjetprinter van Epson

De WorkForce Pro WF-C8690DTWF inkjetprinter van Epson is ontworpen voor gebruik in omgevingen waar veel op A3 en A4 wordt afgedrukt, maar waar, vanwege de aard van de core business, weinig tijd is voor interventies en onderhoud. Met deze compacte inkjetprinter voor zakelijk gebruik kunnen deze organisaties voor al hun afdruktaken uit de voeten.

In bijvoorbeeld zorginstellingen, de financiële sector, het onderwijs en de makelaardij is het van belang dat er snel veel afgedrukt kan worden. Inkjettechnologie is ‘koud’ wat betekent dat de printer niet hoeft op te warmen en direct na het geven van de afdruktaak gaat printen. Hierdoor heeft de WF-C8690 een first-page-out-time (FPOT) bereikt van slechts 5,5 seconden, dat is snel! En eenmaal begonnen, blijft de printer ook snel: op topsnelheid rollen er 34 zwart-wit pagina’s per minuut uit de printer; voor kleurenprints ligt die snelheid met 24 pagina’s per minuut niet veel lager.

“De WF-C8690 kan zelfs documenten printen, die voorheen misschien wel door een externe partij moesten worden afgedrukt.”

Multifunctioneel
De WorkForce Pro WF-C8690 is multifunctioneel: zo is het mogelijk om direct af te drukken vanaf en te scannen naar USB, maar ook naar FTP- en netwerkmappen, zonder dat er op enig moment een pc bij benodigd is. Met één inktpatroon kunnen in zwart tot 11.500 pagina’s worden afgedrukt (en 8.000 in kleur), iets wat bovendien automatisch dubbelzijdig gebeurt. Daarnaast kost afdrukken met deze modellen minimaal 90% minder energie dan afdrukken met vergelijkbare laserprinters, wat bijdraagt aan de vermindering van de milieu-impact en zorgt voor een lagere energierekening voor de gebruiker.

De WF-C8690 kan zelfs documenten printen, die voorheen misschien wel door een externe partij moesten worden afgedrukt. Gebruikers kunnen eenvoudig van A3tjes folders of concept-brochures maken. Ook Excel-spreadsheets, bouwplannen, werkbladen voor klaslokalen en simpele boekjes worden door de WF-C8690 zonder moeite afgedrukt.

Reacties

Reageren

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sony kondigt UBP-X500 4K HDR Blu-ray aan

Digitale detox is fabel: Nederlanders kunnen niet zonder Wi-Fi op vakantie