in

DigiTip: Heb jij ook al zoveel zin in die echte warme zomer…?

Je bent al een mega fan van je smartphone en je kunt ook eigenlijk niet meer zonder – Met die hitte van afgelopen weekend en nog meer warme dagen die gaan komen ben je zoekende naar dat ene verkoelende moment.

Wat nou als jouw smartphone de basis is voor dat verkoelende moment? WannaGadget.nl maakt dit mogelijk en komt met de oplossing……!

WannaGadget.nl presenteert de Telefan, hét onmisbare gadget voor de zomerse dagen van 2016!

Plug & Play of beter gezegd, Plug & Fan! Met je smartphone in je hand is verkoeling altijd dichtbij. Hip, sexy en cool tegelijk! Of je nou op het strand ligt te chillen, een drankje op het terras doet of lekker in je eigen tuin aan de BBQ zit, verkoeling heb je in een handomdraai!

Elk jaar kopen talloze mensen een ventilator voor binnenshuis, en vergeet men vaak dat het buiten net zo warm of zelfs warmer is. Met de supercompacte Telefan is dat probleem opgelost. Een accessoire dat speciaal voor je smartphone gemaakt werd en direct verkoeling brengt. De Telefan is vederlicht -­‐ 18 gram -­‐ en neem je makkelijk overal mee naartoe. Hij is zo compact dat hij overal in past, een broekzak, clutch of iets anders. De Telefan draait stil, maar dan wel met 16.000 toeren per minuut en gaat zo’n 100 uur mee. Het gebruikte materiaal is een flexibel rubber (TPE) en is eenvoudig te gebruiken.

De Telefan is nu beschikbaar in het wit, zwart, roze, oranje en blauw. Later worden andere kleuren toegevoegd voor speciale events, winkels en B2B verkoop. En dat voor maar €7,95. Tijd dus om nu een fan te maken van je smartphone met de Telefan.

Check onze site www.wannagadget.nl of loop een van onze “gadget kings or queens” tegen het lijf op een van de honderden festivals die de Benelux te bieden heeft.

Meer informatie:
WannaGadget.nl
E-mail: info@wannagadget.nl 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ALSO Nederland gaat samenwerking aan met Awingu

We kopen steeds meer via mobiel