in

Distributieovereenkomst Focus Home Interactive en Game World

Game Publisher Focus Home Interactive kondigt aan dat het een distributieovereenkomst heeft gesloten met Game World. De volgende Focus-titels worden exclusief door Game World op de markt gebracht in de Benelux: Sherlock Holmes, Sherlock Holmes versus Jack the Ripper, Blood Bowl, Dungeon Raiders, Runaway – Dream of the Turtle, Runaway – Twist of Fate en Pro Cycling Manager.

Sherlock Homes (NDS): Is in Frankrijk de eerste week van release in de top 10 binnengekomen en treedt in de voetsporen van zijn succesvolle voorganger op de pc. Na de dood van de bekende ontdekkingsreiziger Lord Montcalfe heeft zijn dochter geen vertrouwen in het lopend politieonderzoek. In het geheim vraagt ze de beroemde detective Sherlock Holmes om de bizarre dood van haar vader te onderzoeken.

Sherlock Holmes VS Jack The Ripper (pc): De speler kruipt in de huid van een van de grootste detectives allertijden. In Londen, 1888, komt Holmes op het spoor van vermoorde prostituees. Engeland is in de ban van Jack the Ripper en het is aan Sherlock Holmes om achter de moordernaar aan te gaan.

Blood Bowl (pc, PSP, NDS, XBOX360): Blood Bowl is een over the top arcade sportsgame die overvloeit van het geweld. Blood Bowl combineert de Warhammer Fantasiestijl met American Football en brengt het geheel op brute wijze in beeld.

Dungeon Raiders (NDS): Duik in de grote en tumulteuze wereld van Dungeon Raiders, speciaal iontwikkeld voor de Nintendo DS. Deze actie-RPG geeft je de leiding over een team van eigenaardige helden die in het
meest bizarre avontuur van hun leven belanden.

Runaway Dream of the Turtle (pc): Van deze avontuurgame zijn er al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Brian en Gina genieten van hun welverdiende rust in de zon op het heerlijke strand van Hawaii. Tot zij terecht komen in een opwindend avontuur vol met soldaten, piraten, spionnen, surfers en misschien wel aliens…

Runaway Twist of Fate (pc, NDS): Brian en Gina gaan verder in hun avontuurrijke leven. Hier stuurt de speler beide karakters aan.

Pro Cycling Manager (pc, PSP): Pro Cycling Manager – Tour de France is een perfecte mix van management en simulatie. De speler is hier manager van zijn eigen wielerploeg. Hij kan kiezen uit 65 officiële wielerploegen of hij stelt een eigen team samen, wat een nieuwe optie is in PCM2009.

Tour de France vanaf 18 juni

Meer PC titels bij Global Distributie