in

Draagbare hd-miniwebcam

Hercules heeft een nieuwe generatie webcams uitgevonden (patentaanvraag ingediend), die gebruikers waar ook ter wereld kan vergezellen: de Hercules Dualpix HD 720p for notebooks. Deze Dualpix heeft een gloednieuw en uiterst veilig bevestigingssysteem. De kantelbare camera is eenvoudig bovenop of aan de zijkant van het scherm te bevestigen met een klem. De adviesprijs is 49,99 euro en de webcam ligt begin september op de markt.

De webcam roteert om twee assen om de beste hoek te vinden, neemt opnames in posities die tot nu toe onmogelijk waren en dat alles onopvallend bevestigd aan het computerscherm. De software herkent de stand van de camera en past het beeld indien nodig automatisch aan.

De Dualpix HD 720p is voorzien van een 1 megapixel cmos-sensor die uitstekende opnames maakt, zelfs bij weinig licht. De fotoresolutie is maximaal 5 megapixels (geïnterpoleerd) en de videoresolutie is comform de HD720p-standaard (1280×720 pixels, tot 30 beelden per seconde). De beeldverhouding van 16:9 is compatibel met pc-monitoren en moderne tvs.
De webcam beschikt daarnaast over een groothoeklens met autofocus, een uitstekende microfoon met ruisonderdrukking en een snelle usb 2.0 Video Class-aansluiting, klaar voor gebruik.

Denda Publishers werkt samen met Big Fish Games

Canon introduceert EOS 7D