in

Draagbare internet radio

Revo lanceert de Pico IR, een draagbare internet radio. Deze Internet radio heeft een nieuw design, is spatwaterbestendig, heeft een langere batterijduur, is uitgebreid met een vaste LAN connector en is op het gebied van gebruikersgemak verbeterd. De adviesprijs bedraagt 189 euro.

De Pico IR geeft toegang tot 11.000 radiostations op de hele wereld. Daarnaast ontvangt deze radio ook traditionele FM uitzendingen en draadloos ‘gestreamde’ muziek van de pc. De radio zoekt automatisch verbinding met een bestaand Wi-Fi netwerk en gebruikt breedbandconnectie om toegang te krijgen tot de nieuwste lijst van radiostations. De gebruiker kan vervolgens zelf, op basis van land of genre, een station kiezen en radio beluisteren. De Pico IR ondersteunt wep, wpa en wpa2 encryptie. Verbinding met Internet kan ook gemaakt worden met de vaste – wired – LAN (RJ45) connector.
 
De PICO IR is voorzien van een Li-ion batterij, die de radio in alle standen gedurende ongeveer 12 uur laat spelen. Daarnaast werkt de radio sneller door gebruik te maken van Frontier Silicon en beschikt hij over Stereo RCA output.
 

LG Viewty Smart

Parrot presenteert nieuwe producten