in

Drie audiosets van Teufel

Teufel introduceert drie nieuwe luidsprekeroplossingen. De Concept B 200 USB (199 euro) is een compacte stereo speakerset die de geluidskwaliteit van iedere pc of notebook naar een hoger niveau tilt. De iTeufel Radio (149 euro) is een alles-in-één: radio, wekker en iPod docking station. De Omniton 202 speakerset (149 euro per set van twee) is veel meer geschikt voor extremere omstandigheden.

De Concept B 200 USB bestaat uit twee elegante twee-weg speakers en een 120 Watt versterker. Hij is opgebouwd uit vier aparte 30 Watt versterkers, twee voor de hoge tonen en twee voor de midden/lage tonen. De externe versterker is uitgerust met een geïntegreerde geluidskaart. Elke willekeurige pc/notebook kan via usb eenvoudig met de Concept B 200 USB verbonden worden. De versterkerbox fungeert tevens als usb hub.
 
De iTeufel Radio is een radio, wekker en iPod docking station in één, met een retro look. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig tussen de verschillende functionaliteiten van de iTeufel Radio wisselen.

Omniton 202 is geschikt voor iedere denkbare situatie en locatie, van stoffige kelder tot vochtige badkamer of buiten op het balkon. De Omniton 202 is schok- en waterbestendig en op verschillende manieren te bevestigen.

Tech Data verzorgt distributie Samsung notebooks

Opladen en doorgamen