in

Easy Piano spel met toetsenbord voor DS

Namco Bandai Partners kondigt aan dat zij de distributie verzorgen voor de nieuwe game van Game Life, ‘Easy Piano’. Deze educatieve, nieuwe game laat spelers zelf op een realistische manier kennismaken met piano spelen. Speciaal daarvoor wordt een toetsenbord met acht toetsen geleverd. De verschillende modes laten de speler de eerste stappen zetten in de wondere wereld van de piano en laat spelers oefenen met klassieke liedjes. De game staat gepland voor november dit jaar.

Voor het eerst kunnen DS-spelers gebruikmaken van een echt toetsenbord dat in de DS wordt geschoven. Daarna kunnen zij lessen volgen in het spel. Naast piano kan ook gespeeld worden op een gitaar of verschillende andere instrumenten.

De tracklist bestaat uit veertig liedjes die variëren in verschillende genres en tijdsperiodes. Er zit voor iedereen wel iets tussen! Ontdek hoe je Mozart of Beethoen speelt en maak een uitstapje naar Bohemian Rhapsody, Bittersweet Symphony, Every Breath You Take of zelfs Jingle Bells. Er zijn twee verschillende moeilijkheidsgraden.

In de creatie mode kan de speler zelf muziekstukken componeren die tot drie minuten duren en deze ook opslaan. De leermode is specifiek ontwikkeld voor spelers die de wondere wereld van de piano nog niet kennen en de piano voor het eerst in hun leven spelen. Er zijn tien lessen en diverse minigames.

Fotoslingbags van Lowepro

Nieuwe serie ergonomische Trust-muizen