in

Een ontvanger voor zes draadloze apparaten

Logitech introduceert een nieuwe manier voor notebookbezitters om draadloze toetsenborden en muizen aan te sluiten. Met één universele usb-ontvanger, de Logitech Unifying receiver, is een notebook eenvoudig uit te breiden met zes draadloze apparaten. De ontvanger is zeer klein en kan probleemloos ingeplugd blijven op een laptop. Groot voordeel van de universele ontvanger is dat meerdere usb poorten beschikbaar blijven. De Logitech Unifying receiver is vooralsnog geschikt voor gebruik met vier nieuwe producten: het Wireless Keyboards K350 en K340, de Marathon Mouse M705 en de Wireless Mouse M505.

‘Wij zoeken altijd naar mogelijkheden  om het leven eenvoudiger te maken’, zegt Rory Dooley, senior vice president en general manager van de Logitech Control Devices business unit. ‘Met deze unieke, nieuwe ontvanger kun je naar eigen inzicht een favoriete muis en een toetsenbord kiezen die passen bij kantoorgebruik, gebruik in de huiskamer of onderweg.

De universele ontvanger is gebaseerd op de Logitech Plug-and-Forget Nano-receiver. Deze ontvanger steekt slechts 8 mm uit, gemeten vanaf de rand van de computer. Hierdoor kan de ontvanger gewoon blijven zitten. Om meer draadloze Logitech-apparaten te kunnen toevoegen, wordt de ontvanger geleverd met Unifying software (verkrijgbaar als download via www.logitech.com/unifying).

De Logitech Wireless Keyboard K350 en K340 zijn medio september verkrijgbaar en hebben een winkeladviesprijs van 59 en 39 euro. De Marathon Mouse M705 is medio augustus verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van 59 euro. De Wireless Mouse M505 is eveneens in augustus verkrijgbaar en heeft een winkeladviesprijs van 39 euro.

Fotoslingbags van Lowepro

Nieuwe serie ergonomische Trust-muizen