in

Fotoslingbags van Lowepro

De zwarte cameratassen van de Lowepro Classified Sling AW-serie zitten vol handige vakjes voor de spiegelreflex met accessoires. De buitenkant straalt eenvoud uit. Brede ritssluitingen zorgen voor gebruiksgemak en stevige stiksels verbinden de sterk waterafstotende delen van de tas. De slingbag is met een beweging naar voren te draaien, zodat de fotograaf direct toegang heeft tot de camera en lenzen. De tassen zijn vanaf september verkrijgbaar.

De compartimenten van de tas zijn diep en ruim. Er passen gemakkelijk twee spiegelreflexcamera’s in de Classified 220 AW, of een camera met aparte flitser. In een speciaal voorvak past ook nog eens een laptop van 15,4 inch. Een extra heupriem vergroot het draagcomfort. De Classified 180 AW heeft plek voor een camera met een of twee extra lenzen of flitser. Het voorvak van deze tas biedt ruimte voor een 9 inch notebook.

De Classified slingbags zijn allebei voorzien van verstelbare, zachte binnenvoering, een verborgen bevestiging voor een statief, memory pockets en een speciale hoes voor extra bescherming tegen de regen.

Superdunne wandsteunen van Sanus

Een ontvanger voor zes draadloze apparaten