in

Eenvoud en prestaties voor milieubewuste professionals: MMD onthult de Philips 243B9 monitor

MMD kondigt de lancering aan van de Philips 243B9 LCD-monitor. Uitgerust met USB-C docking, high-speed USB 3.2 en Full HD 1920×1080 resolutie met IPS-technologie, is deze 24-inch (60,5 cm) monitor ontworpen om werken eenvoudiger – en dus productiever – te maken.

Gebruikscomfort en een verminderde impact op het milieu zijn ook gegarandeerd, dankzij een verstelbare SmartErgo Base, energiebesparende PowerSensor en 100% recyclebare verpakkingen.

Moeiteloze connectiviteit

De Philips 243B9 is ontworpen met eenvoud en gebruiksgemak in het achterhoofd en biedt snelheid en flexibiliteit dankzij de USB-C docking met stroomvoorziening. Met een slanke, omkeerbare connector kunnen gebruikers hun compatibele laptop opladen, video’s met hoge resolutie bekijken en gegevens supersnel overbrengen. Deze monitor is ook geschikt voor HDMI, wat betekent dat gebruikers kunnen genieten van digitale video’s en audio van hoge kwaliteit vanuit AV-bronnen, zoals dvd-spelers, videocamera’s en pc’s.

Comfort en plezier

De Philips 243B9 is uitgerust met meerdere technologieën om een prettige beeldkwaliteit te garanderen. IPS-technologie zorgt voor extra brede kijkhoeken en kleurrijke beelden, terwijl Full HD-resolutie voor meer detail en helderheid zorgt. De LowBlue-modus boost je productiviteit aangezien het beeld prettig blijft voor je ogen. De monitor is ook uitgerust met een verstelbare SmartErgoBase, die ergonomisch comfort en geïntegreerd kabelbeheer biedt.

Milieuvriendelijke productiviteit

Naast comfort, prestaties en flexibiliteit is de Philips 243B9 ook energiezuinig en voldoet aan meerdere milieunormen en certificeringen, waaronder EnergyStar 7.0, TCO Edge en RoHS. Een ingebouwde vermogenssensor detecteert automatisch de aanwezigheid van de gebruiker en past de helderheid van de monitor hier op aan voor een langere levensduur van de monitor en energiebesparingen tot 80%. De Zero Power Switch verbruikt geen energie en vermindert de CO2-voetafdruk van de monitor. Met een behuizing zonder PVC / BFR en volledig vrij van kwik en lood, gebruikt de Philips 243B9 ook 85% gerecycled plastic en 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Slim, flexibel en duurzaam; de Philips 243B9-monitor is vanaf januari 2020 verkrijgbaar met een adviesprijs van € 219.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

OnePlus introduceert in 2020 120Hz Fluid Display

Toevoegingen aan de populaire G2-serie: AOC brengt twee nieuwe 27-inch (68,6 cm) QHD-schermen uit met uitstekende specificaties