in

EISA Award voor Huawei P10 en Huawei Watch 2

Beste Smartphone Camera is 5de EISA Award voor P-serie – Huawei Watch 2 uitgeroepen tot beste Wearable Device.

Huawei heeft dit jaar niet alleen met de Huawei P10, maar ook met de Huawei Watch 2 een EISA Award gewonnen. Hiermee wint Huawei voor het vijfde jaar op rij een EISA Award voor een toestel uit de P-serie. Het is de eerste keer dat een wearable van Huawei met een EISA Award is onderscheiden.

Het gouden duo Huawei en Leica
De Huawei P10 wint de Award in de categorie ‘Best Smartphone Camera’, een internationale waardering voor de samenwerking tussen Huawei en Leica op het gebied van smartphonefotografie. De jury schrijft in haar rapport dat de camera van de smartphone met twee verschillende sensoren, één monochrome sensor met 20 megapixels en de kleurensensor met 12 megapixels, prachtige portretfoto’s maakt. Daarnaast is de jury ook positief over het vernieuwde ontwerp en de Kirin 960 octa-core chipset. Deze verschillende componenten maken het nieuwste Huawei toestel nog beter dan zijn voorgangers volgens de jury.

Huawei Watch 2 Best Wearable Device
De Huawei Watch 2 is door de EISA-jury verkozen tot ‘Best Wearable Device’. De jury prijst de geïntegreerde 4G-connectiviteit waardoor de Watch 2 geheel onafhankelijk functioneert. Ook is de jury positief over het AMOLED-scherm van 1,2 inch met de aanpasbare wijzerplaat en keramische rand die het apparaat geschikt maken voor elke gelegenheid. De jury beschrijft: “Of je nu op zoek bent naar een stijlvol uurwerk of een praktisch sportmaatje, de Huawei Watch 2 biedt precies wat je nodig hebt.”

Richard de Borst, Director Huawei Consumer Business Nederland zegt, “Wij zijn enorm trots dat wij dit jaar maar liefst twee EISA Awards in de wacht slepen. Het is een bevestiging van de innovatieve kracht van de Huawei P10 en een bekroning van de samenwerking met Leica waarmee we de beste smartphonecamera hebben ontwikkeld. Dat we dit jaar voor het eerste een prijs winnen voor onze Huawei Watch 2 laat zien dat we ook in het wearable segment niet meer weg te denken zijn.”

Giftpack bij Huawei P10 en P10 plus
Consumenten die de kracht van de Huawei P10 zelf willen ervaren, hebben geluk. Zij ontvangen nu tijdelijk een giftpack ter waarde van 119 euro bij de aanschaf van een Huawei P10 of P10 plus.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Canon erkend als marktleider door de 2017 EISA Awards

LG ontvangt EISA-award voor OLED TV