in

LG ontvangt EISA-award voor OLED TV

Naast drie EISA-awards ontvangt LG predicaat ‘Beste uit de test’ van Consumentenbond voor OLED C7.

De vakorganisatie EISA, European Imaging and Sound Association, heeft drie producten van LG bekroond voor hun superieure kwaliteit tijdens de 2017-2018 awards. Het model OLED65E7 is onderscheiden met de 2017-2018 award voor beste OLED TV. Het is voor de zesde keer op rij dat LG in de prijzen valt met een OLED TV. Deze award voor beste OLED TV is een bekroning voor de OLED-technologie van LG. De 2017 LG OLED line-up werd reeds geroemd door verschillende organisaties. Zo werd de LG OLED55C7V in juli uitgeroepen tot “Beste uit de test” door de Consumentenbond.

De slanke LG OLED65E7V ontving de EISA-award voor zijn perfecte beeldkwaliteit, grote kijkhoek en premium ondersteuning van zowel HDR 10 als Dolby Vision™. “We zijn erg trots met de erkenning voor de belangrijke rol die we gespeeld hebben in het ontwikkelen van OLED-technologie. Onze OLED TV’s leiden de premium tv-markt met producten die erkend worden voor hun geavanceerde technologie, verbazingwekkende helderheid en een prachtig design”, aldus Bas Dekker, Commercieel Directeur bij LG Electronics Benelux.

Daarnaast viel LG nog twee keer in de EISA-prijzen: de LG SUPER UHD TV 55SJ850V werd erkend met de EISA LCD TV 2017-2018 award. De jury prees de rijke kleuren, de brede kijkhoek door de LG Nano Cell™ technologie, de intuïtieve webOS 3.5 gebruikersinterface en de HDR-technologie, die elke scène optimaliseert en vanuit alle hoeken een levendige kijkervaring creëert. Daarnaast won de LG soundbar SJ9 de EISA Soundbar 2017 award dankzij zijn stijlvolle design en kristalheldere audiocapaciteiten met Dolby Atmos-technologie voor het ultieme surround sound-effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EISA Award voor Huawei P10 en Huawei Watch 2

Razer introduceert de ultieme draadloze muis