in

Razer introduceert de ultieme draadloze muis

Razer Atheris staat voor productiviteit, ‘s werelds langste batterijduur en optimale draadloze spelprestaties – Razer introduceert de Razer Atheris.

Deze draadloze muis biedt gamers ’s werelds langste batterijduur en vertragingsvrije dataoverdracht.

De Razer Atheris is ontwikkeld met het oog op onafgebroken mobiel werken en gamen. De muis biedt een gebruiksduur van 350 uur met twee AA-batterijen. Dit is voldoende vermogen voor de langste bestuursvergaderingen en meest intensieve spelsessies.

Als het aankomt op betrouwbaarheid, prestatievermogen en werkduur laat de Razer Atheris alle concurrentie achter zich

De Razer Atheris is uitgerust met Razer’s eigen draadloze Adaptive Frequency Technology (AFT). Deze biedt bijzonder betrouwbare en stabiele verbindingen. AFT kan worden geactiveerd met een compacte USB-dongle die handig in de muis kan worden opgeborgen. De muis biedt daarnaast Bluetooth LE-connectiviteit voor apparaten zonder USB-poort.

Dankzij een optische sensor met een nauwkeurigheid van 7.200 DPI, biedt de Razer Atheris een ongekend hoge accuraatheid, zelfs in een combinatie van meerdere beeldschermen met hoge resolutie. Dit geeft de gebruiker een voorsprong op de concurrentie, of het nu om werken of gamen gaat. Het compacte ontwerp van de muis is zowel voor links- als rechtshandig gebruik geschikt.

“We wilden met de Razer Atheris de ultieme draadloze productiviteitsmuis afleveren, zodat gebruikers altijd en overal topprestaties kunnen leveren, of ze zich nu in de bestuurskamer of middenin een spel bevinden”, zegt Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “Als het aankomt op betrouwbaarheid, prestatievermogen en werkduur laat de Razer Atheris alle concurrentie achter zich.”

De Razer Atheris is per direct verkrijgbaar via RazerStore.com en vanaf het vierde kwartaal van 2017 wereldwijd via de detailhandel verkrijgbaar.

Raadpleeg voor meer informatie www.razerzone.com/gaming-mice/razer-atheris.

Prijs: €59.99
Beschikbaarheid detailhandel: vierde kwartaal van 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LG ontvangt EISA-award voor OLED TV

Huawei Y6 Pro 2017 vanaf 21 augustus beschikbaar