in

Gg introduceert de Signature OLED M3 tv met zero connect technology

’s Werelds eerste consumenten TV die video- en audio overdracht tot 4K 120Hz mogelijk maakt…

LG introduceert ’s werelds eerste consumenten TV met Zero Connect1 technologie. De 97-inch TV biedt een draadloze oplossing die real-time video- en audio overdracht tot 4K 120Hz mogelijk maakt. De OLED TV M3 biedt naast uitstekende beeld- en geluidskwaliteit meer flexibiliteit bij het installeren en aansluiten. LG’s draadloze 4K OLED TV mocht tijdens de CES 2023 Innovation Awards een award voor twee categorieën in ontvangst nemen.

In tegenstelling tot conventionele TV’s wordt de M3 geleverd met een aparte Zero Connect box die video- en audiosignalen draadloos naar het scherm stuurt. Doordat de box op afstand van de TV kan worden geplaatst, wordt een fijne kijkomgeving gecreëerd. De  consument krijgt hierdoor meer vrijheid om de ruimte naar wens in te richten. De box heeft meerdere poorten voor het aansluiten van veelgebruikte HDMI-apparaten, zoals kabel- en satelliet boxen en game consoles. Daarnaast kunnen soundbars draadloos worden aangesloten voor krachtigere audio en een kabelvrije omgeving. Naast de vrijheid bij het inrichten van de ruimte, is het voor gebruikers eenvoudig om de TV te installeren zonder kabels om extra te kunnen genieten van het minimalistische 97-inch TV’s One Wall Design.

De draadloze oplossing van LG faciliteert een betrouwbare video- en audiotransmissie naar het zelfoplichtende OLED-scherm, zodat consumenten kunnen genieten van content zonder onderbrekingen of kwaliteitsverlies. Om naadloos de data van de box naar de TV over te dragen, heeft LG een algoritme ontwikkeld dat onmiddellijk de transmissie identificeert. Het algoritme helpt ook bij het minimaliseren van fouten of onderbrekingen, omdat het veranderingen in de directe omgeving herkent – zoals mensen of huisdieren die door de kamer bewegen. Voor een maximale signaalsterkte kan de antenne van de box eenvoudig worden gedraaid en/of gekanteld, zodat deze is afgestemd op de locatie van de TV. Voor maximaal gebruiksgemak is de Zero Connect box voorzien van spraakherkenning. Hiermee kunnen gebruikers de M3 en aangesloten apparaten inschakelen en beheren met eenvoudige, gesproken opdrachten.

Ondanks de indrukwekkende afmetingen gaat de M3 soepel op in het interieur dankzij het One Wall Design. De M3 en de geïntegreerde beugel zitten vlak tegen de muur zonder zichtbare tussenruimte. Dit zorgt voor een luxe uitstraling die de zelfoplichtende beeldkwaliteit van de TV versterkt.

LG’s 4K OLED TV met Zero Connect draadloze oplossing is te zien tijdens CES 2023 van 5-8 januari (stand #15501, Central Hall, Las Vegas Convention Center). Blijf op de hoogte van alle aankondigingen van LG tijdens CES door #LGCES2023 te volgen op sociale media en via via https://www.lg.com/nl/ces2023.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Razer verlegt grenzen van gaming tijdens CES 2023

5 redenen waarom online casino’s steeds populairder worden