in

Ergonomisch ontworpen, verticale linkshandige muis van Hama

Er zijn veel producten op de markt voor linkshandigen zoals scharen, pennen, messen… Ze helpen het dagelijks leven van linkshandigen te vergemakkelijken.

Hama heeft daarom een muis op de markt gebracht die niet alleen speciaal voor linkshandigen is gemaakt, maar dankzij het verticale ontwerp ook aan de hoogste ergonomische eisen voldoet. Onder het motto “Left is alright for us”!

Het speciale verticale ontwerp van de ‘EMC/W-500L’ muis voorkomt overmatige belasting en pijn in de schouder en pols, terwijl het ergonomische ontwerp de intensieve dagelijkse bewegingsvolgorde van linkshandige gebruikers ondersteunt. Een DPI-schakelaar helpt de gebruiker de aanwijssnelheid te veranderen en een optische sensor met hoge resolutie zorgt voor een nauwkeurige en soepele bediening van de muisaanwijzer. De browserknoppen op de muis kunnen dan weer gebruikt worden om binnen een internetbrowser heen en weer te navigeren. De muis biedt dus tal van functies waardoor de gebruiker comfortabel kan werken. Bovendien is het met rubber beklede oppervlak aangenaam om aan te raken en zorgt het voor een betere grip.

De muis is zowel draadloos (EMW-500L) als met kabel (EMC-500L) verkrijgbaar. Daarbij verschilt de draadloze versie alleen van zijn bekabelde broertje omdat hij een handig op te bergen USB-ontvanger en een aparte aan/uit-schakelaar heeft.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Logitech G zorgt voor ultrarealistische race-ervaring met G923 racestuur voor PC en Xbox One

Ewent komt met een USB-C RAID behuizing voor twee 2.5″ HDD’s/SSD’s