in

Exclusieve aankondigingen Razer op CES 2022

Razer doet een aantal spannende aankondigingen en onthult nieuwe concepten en nooit eerder vertoonde producten op CES 2022, ‘s werelds grootste jaarlijkse beurs voor consumententechnologie.

Razer, te vinden bij stand # 15076 in Central Hall, zet haar ‘show stopping’-traditie voort op CES, met allerlei nieuwe producten voor gamers, door gamers. Razer zal op 6 januari om 10 uur PT (19:00 CET) ook een speciale RazerStore Live organiseren om alles dat tijdens CES is gepresenteerd nog eens te laten zien.

Razer kondigt nieuwe Blade-gaminglaptops aan

‘s Werelds snelste laptops voor gamers en ontwerpers, de Razer Blade 14, Razer Blade 15, en Razer Blade 17, zijn nu uitgerust met de onlangs aangekondigde NVIDIA GeForce RTX 30 Series Laptop GPU’s, tot een RTX 3080 Ti. De nieuwe updates omvatten ook DDR5-geheugen, dat zorgt voor razendsnelle kloksnelheden tot 4800MHz en geavanceerde processorverbeteringen van zowel AMD als Intel.

Razer onthult Project Sophia en de Enki Pro HyperSense

Razer introduceerde Project Sophia, ‘s werelds eerste volledig modulaire gaming desk-concept dat zich aanpast aan de behoeften van elke gebruiker. Razer toonde ook de Enki Pro HyperSense, een geavanceerde gaming-stoel met natuurgetrouwe haptische feedback, zodat gebruikers nog meer opgaan in het gamen.

Razer breidt Chroma RGB uit naar het Smart Home

Razer kondigde de Razer Smart Home App aan, waarmee gebruikers één plek hebben waar ze al hun verbonden apparaten op pc en mobiel kunnen bedienen en aanpassen. Razer introduceerde ook het Razer Chroma Smart Home Program, een open uitnodiging voor hardware partners uit de smart home-industrie om hun producten te integreren in het Razer-ecosysteem.

Razer en Fossil introduceren de Razer x Fossil Gen 6 Smartwatch voor gamers

Razer maakte bekend dat het samenwerkt met de toonaangevende horlogefabrikant Fossil om een limited-edition smartwatch te lanceren: de Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch. De co-branded wearable maakt gebruik van Fossils meest innovatieve smartwatch-platform tot nu toe, de langverwachte Fossil Gen 6. Het beschikt ook over drie exclusieve Razer-horloges en twee stijlvolle verwisselbare bandjes.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

AGON by AOC kondigt 300 Hz, QHD AGON PRO gamingmonitor en muis aan met NVIDIA Reflex-ondersteuning

KPN introduceert als eerste Nederlandse provider de ecosim