in

Fit-U: de muis op maat

Rainbow komt eind augustus met een bijzondere, nieuwe muis, genaamd Fit-U. Deze muis biedt de gebruiker de mogelijkheid om de grootte naar eigen smaak aan te passen. Er is een maat L voor grote handen en een maatje M voor de wat kleinere handen. Er zijn diverse modellen muizen en covers verkrijgbaar. De basismuis heeft een adviesprijs vanaf 12,95 euro, maar de collectie bevat ook lasermuizen met en zonder draad en de bluetooth-versie voor 49,95 euro.

De Fit-U muis verschijnt ook in een speciale blister waarin zowel een L als een M cover is opgenomen. Deze zijn er in zwart, sfeervol ‘darkness’ geheten of wit, de ‘snow’-versie. Voor kleurige types: er komt ook een Rainbow Sensation voor de dames en een Rainbow Style voor mannen. Stijlvol titanium rond de collectie af. Speciale designs kosten 6,95 euro en de eenvoudige covers zijn er al voor 4,95 euro.

Beschikbare modellen van de Fit-U muis zijn het basismodel – met draad, laser, vijf standaardknoppen en een dpi-knop. Dit model heeft een adviesprijs van 12,95 euro. Ook is er een wired lasermuis met vijf knoppen plus dpi-button en een tiltwieltje. Er is een aero customizable button en dit model heeft een adviesprijs van 19,95 euro. De draadloze versie hiervan kost 25,95 of 29,95 euro. Tot slot is er nog het bluetooth-model dat ook kan dienen als presenter of multimedia remote control. Deze drie-in-een muis kost 49,95.

Meer informatie over deze en andere Rainbow-muizen: www.basicsales.nl

Movie Cube N200 met full-hd

Nikon D3000 met ‘Guide mode’