in

Fujitsu Siemens biedt demomodellen in-a-box

Fujitsu Siemens Computers biedt resellers tot en met maart een hele makkelijke en mooie manier om gedurende een week desktops en notebooks als demo te tonen aan klanten. Zo kunnen zij de modellen ervaren en ook aanraken om te testen. De modellen van de Esprimo desktop- en notebookfamilie zitten in een grote koffer (flight case) verpakt. Deze demokits zijn gratis te gebruiken voor bijvoorbeeld open dagen, events en beurzen. De logistieke afhandeling van het bezorgen en ophalen van de flight cases wordt volledig geregeld door Fujitsu Siemens.

Er is een speciale flightcase voor de collectie Esprimo-notebooks. De drie modellen D9510, M9410 en de U9210 worden samen met een adapter, extra batterij en port replicator in de set geleverd.

De ‘Fair-in-a-box’ ofwel beurs-in-een-doos bevat vier nieuwe desktops uit de Esprimo-serie. De Q5030, C 5730, E 7935 en de P 7935 zitten samen met een monitor, keyboard en muis in de kit.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Lentink, marketing communicatiemanager van Fujitsu Siemens, 0346-598 478.

Optische muis in regenboogkleuren

Van Dale goes e-book