in

G1 Android-telefoon vanaf eind januari verkrijgbaar

Vanaf 30 januari is de mobiele internetervaring G1 van T-Mobile beschikbaar. De telefoon is de eerste ter wereld met het Android-besturingssysteem en een zeer snelle transmissietechnologie. Hiermee zijn de bekende Google-diensten ook mobiel te gebruiken.

T-Mobile, Google en handsetfabrikant HTC hebben nauw samengewerkt om het Android-besturingssysteem en de transmissietechnologie voor het supersnelle T-Mobile netwerk in de T-Mobile G1 te integreren. Doordat de T-Mobile G1 continu verbonden is met internet, worden websites razendsnel geladen. Gebruikers kunnen elk gewenst deel van een pagina vergroten door het scherm aan te raken. Telefoonnummers die op websites worden weergegeven, zijn met twee kliks op de trackball te bellen.

Andere functies zijn HSDPA voor mobiele bandbreedten tot 7,2 Mbit/s, WLAN, een integreerde GPS-kompas, een QWERTY-toetsenbord met vijf rijen, een trackball en een groot, uitschuifbaar touchscreen met drie gebruiksvriendelijke startschermen.

Geïnteresseerden in de G1 van T-Mobile kunnen vanaf nu het toestel kopen via www.t-mobile.nl/G1. Ook kunnen ze vanaf 20 januari bij één van de 80 T-Mobile Shops een voorinschrijving doen met een aanbetaling van 50 euro. In beide gevallen zijn de toestellen op 30 januari voor de eerste kopers beschikbaar.

Panoramafoto’s maken met de WB500

Storejet modebewuste schijf