in

Geavanceerde monitoren brengen game-snelheid naar IPS met 240 Hz verversingssnelheid

LG toont tijdens IFA line-up 1ms UltraGear IPS game monitoren – Tijdens IFA toont LG Electronics voor het eerst de uitgebreide line-up van de UltraGear™ 1 milliseconde IPS NVIDIA® G-SYNC® game monitoren.

Deze monitoren zijn de nieuwste toevoeging aan LG’s toonaangevende line-up van ultrasnelle IPS gaming monitoren en zijn speciaal ontworpen voor echte gamers.

Snelle verversingsfrequentie

Alle LG UltraGear monitoren zijn nauwkeurig afgesteld om een spannende game-ervaring te bieden met een ongelooflijke beeldkwaliteit en verbazingwekkende reactietijden. De nieuwste UltraGear 1ms IPS Gray-to-Gray (GTG) monitor (model 27GN750) heeft de snelste refresh rate (240Hz) in deze line-up. Deze snelheid is essentieel om de snelste games te winnen.

Uitstekende beeldkwaliteit

De 27-inch monitor maakt indruk met een uitstekende beeldkwaliteit waar de geavanceerde IPS-monitoren van LG om bekend staan. De monitor produceert levensechte Full HD-beelden met rijke, natuurlijke kleuren en een consistent contrast over het hele beeldscherm. De UltraGear monitor is zowel compatibel met NVIDIA G-SYNC als met Adaptive-Sync van NVIDIA* en ondersteunt HDR10. Daardoor zorgt de monitor voor vloeiende bewegingen zonder vertraging of haperingen wat resulteert in de meest meeslepende game-ervaring. Dit maakt de monitor een goede balans tussen prestaties en prijs voor de serieuze gamers.

Modellen 38GL950G en 27GL850G

LG’s 27GN750 monitor voegt zich bij de bestaande modellen 38GL950G en 27GL850G, die beide gebruik maken van de Nano IPS-technologie voor nauwkeurige kleurweergave en een breed kleurengamma dat 98 procent van de DCI-P3-kleurruimte dekt. Met flikkervrije, hogeresolutie beelden en een ultrasnelle responstijd met een verversingssnelheid van 144Hz (overklokbaar tot 175Hz in model 38GL950G), bieden de UltraGear Nano IPS monitoren de prestaties en functies die gamers de gehele ervaring optimaal laat beleven. Model 27GL850 is NVIDIA G-SYNC-compatibel en ondersteunt HDR10. Model 38GL950G ondersteunt NVIDIA G-SYNC-processoren en VESA DisplayHDR™ 400 en is ook NVIDIA-gecertificeerd.

Alle drie de UltraGear™ monitoren bevatten specifieke opties voor games zoals Dynamic Action Sync-modus, Black Stabilizer en Crosshair. Crosshair is ontworpen om de nauwkeurigheid in FPS-spellen te verbeteren. Model 27GL850 is nu beschikbaar, model 38GL950 en 27GN750 zijn vanaf begin december beschikbaar in de Benelux.

Van 6 tot 11 september kunnen bezoekers aan de IFA-stand van LG in hal 18 in Messe Berlin zelf zien waarom de snelle monitoren van LG een must-have zijn voor gamers. Volg LG’s IFA-activiteiten op sociale media via #LGIFA2019.

*Gevalideerd door NVIDIA als zijnde vrij van flikkering en artefacten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Rakuten Kobo onthult de Kobo Libra H2O: een moderne, waterdichte, lichtgewicht, 7-inch e-reader

Uit nieuw Europees onderzoek blijkt dat we nog niet goed weten wat het slimme huis voor ons kan betekenen