in

LG’s Ultra monitoren voor professionals en gamers

Nieuw ‘Ergo’ design voor comfort en productiviteit en het 1MS (GTG) IPS-display voor ultieme 4K game prestaties – LG Electronics’ nieuwe generatie Ultra monitoren, die tijdens CES® 2020 onthuld worden, zijn ontworpen om de gebruikservaring te verbeteren met een onovertroffen ontwerp en geavanceerde technologie.

Als leider in innovatie in het premium monitoren segment zijn LG’s 2020 UltraFine™, UltraGear™ en UltraWide™ monitoren geëerd met de CES Innovation Award.

2020 LG UltraFine Ergo-display

De 2020 CES Innovation Award winnende 32-inch UltraFine ‘Ergo’ 4K UHD-monitor (model 32UN880) is een innovatieve ergonomische oplossing die verschillende meerwaarden biedt. Het unieke LG Ergo concept brengt de drie essentiële elementen van betrouwbaar beeld, ergonomisch design en de USB-C One Cable oplossing samen wat zorgt voor uitmuntende prestaties, hoog gebruikscomfort en een opgeruimder bureau thuis of op kantoor. Verder heeft deze UltraFine 4K UHD Display Ergo dezelfde prachtige beeldkwaliteit waar de UltraFine serie bekend om staat. Ook voldoet deze ruimschoots aan de behoeftes van professionals dankzij de mogelijkheid om afbeeldingen van hoge resolutie weer te geven met duidelijke details, perfecte kleurweergave en kleurnauwkeurigheid.

De LG Ergo is ontworpen voor de professional en iedereen die langere tijd achter een bureau zit. De technologische en ergonomisch geavanceerde arm-type-standaard die op verschillende manieren te verstellen is zorgt ervoor dat professionals het scherm perfect kunnen afstellen. De LG Ergo standaard kan verschillende kanten opdraaien, zowel naar voor als naar achter, en zorgt ervoor dat het scherm makkelijk gedraaid kan worden om informatie met een collega te delen.

De USB-C One Cable geeft 4K beeld, snelle dataoverdracht en stroom om een laptop op te laden, allemaal in één kabel. De LG Ergo vervangt ook de normale voetstandaard voor een bureauklem om meer ruimte te creëren en het One Click mount-systeem zorgt ervoor dat het inrichten van een bureau makkelijk en simpel wordt.

2020 LG UltraGear Game-monitor

LG’s nieuwe UltraGear gaming monitoren (modellen 27GN950, 34GN850 en 38GN950) borduren voort op de sterke reputatie van de huidige line-up met hoge snelheid en buitengewone beeldkwaliteit. Dit was al eerder aangetoond door LG’s eerste 1 milliseconde Gray-To-Gray (GTG) IPS-display. LG’s gaming monitoren blijven de lat hoger leggen voor snelle prestaties en schitterend beeld.

Een andere CES Innovation Award Winnaar, de 27-inch UltraGear 4K UHD-monitor (model 27GN950), heeft een 1ms Nano IPS-display met een verversingssnelheid van 144Hz, met uitschieters naar 160Hz. Deze monitor biedt ook hardware-kalibratie om LG’s IPS-technologie te maximaliseren voor de meest nauwkeurige kleurweergave.

De DisplayPort kabel ondersteunt VESA Display Stream Compression (DSC)-technologie voor vrijwel perfecte prestaties bij het verwerken van 4K UHD-afbeeldingen[1]. Naast het leveren van levendige beelden en verbluffende snelheid is de monitor VESA DSC HDR- en NVIDIA G-SYNC®-Compatible en heeft het een afwisselende verversingssnelheid met een aangepaste synchronisatietechnologie.

Ontworpen om verdieping te brengen aan de manier van gamen hebben de UltraGear modellen 34GN850 en 38GN950, displays met 1 milliseconde IPS en een verversingssnelheid van 160Hz. Voor de ultieme game-ervaring zijn de modellen 27GN950 en 38GN950 voor VESA DisplayHDR™ 600 gecertificeerd, en heeft de 34GN850 een VESA DisplayHDR™ 400 certificatie. Beide monitoren hebben een geüpgradede standaard die er niet alleen heel strak uitziet, maar ook sterker en stabieler is.

2020 LG UltraWide-monitor

Als marktleider voor UltraWide-monitoren heeft LG zijn expertise in geavanceerde display-technologie ingezet om de 38-inch Curved UltraWide QHD+-monitor te ontwerpen (model 38WN95C). Als een van de CES Innovation Award winnaars, heeft dit gebogen 3,840 x 1,600 display 1ms Nano IPS met een 144Hz verversingssnelheid en is het NVIDIA G-SYNC Compatible.

Met de Thunderbolt™ 3 connectiviteit is deze monitor een fantastische toevoeging aan elke werkplek. LG’s nieuwste UltraWide heeft drie keer de schermomvang van een 16:9 Full HD (19,20 x 1,080) monitor en biedt hierdoor ruimte voor het gelijktijdig schrijven van code en het editen en reviewen van allerlei content. Daarnaast biedt de monitor het Nano IPS-display 98 procent van de DCI P3 kleurengamma aan voor ongelofelijke natuurlijke en realistische afbeeldingen. Deze monitor levert dan ook een ware dynamische HDR-ervaring op het gigantische 38-inch display.

Bezoekers van CES 2020 kunnen als eerste het ultieme gebruiksgemak, bijzondere beeldkwaliteit en hoge snelheid van de LG 2020 Ultra-monitoren ervaren in booth #11100 in de centrale Hal van het Las Vegas Convention Center. Volg #LGCES2020 op social media om op de hoogte te blijven van andere LG aankondigen op CES 2020.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Een nieuwe, tweedehands of refurbished iPhone?

Nieuw decennium afgetrapt met recordverbruik mobiele data