in

Google start samenwerking met rebuy om inruiloptie van Chromebooks in Nederland aan te bieden

Google gaat een samenwerking aan met de Berlijnse Recommerce pionier rebuy om inruilmogelijkheden te bieden voor Chromebooks.

Hiermee wordt de duurzaamheid en circulariteit van Chromebook-producten vergroot. De uitrol van het programma begint in Nederland en zal zich in de nabije toekomst verder uitbreiden naar de Benelux. Vanaf vandaag kunnen Chromebook-producten worden ingeruild via rebuy.nl/chromebook.

“We zijn erg blij dat we met rebuy samenwerken. Nu kunnen we alle Chromebook-gebruikers de mogelijkheid bieden om hun apparaat een tweede leven te geven zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over e-waste of hoe ze persoonlijke gegevens op de juiste manier van hun oude apparaat kunnen wissen. Tegelijkertijd kunnen ze zelfs wat geld verdienen”, zegt Alexander Grotz, Business Lead ChromeOS – Benelux bij Google.

“Ik ben verheugd over de samenwerking met Google en kijk ernaar uit om consumenten de mogelijkheid te bieden hun oude Chromebooks op verantwoorde wijze te recyclen voor geld”, zegt Sam Hargeaves, Head of Partnerships bij rebuy.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

NACON onthult de nieuwe Daija Arcade Stick voor PS5 en Xbox Series X|S

Tech cadeausuggesties voor elk verlanglijstje