in

Tech cadeausuggesties voor elk verlanglijstje

Cadeausuggesties voor content creators Voor de avontuurzoeker: SanDisk Extreme PRO SD- en microSD UHS-I-geheugenkaarten.

De SanDisk Extreme PRO SD- en microSD kaarten zijn temperatuurbestendig, waterdicht, schokbestendig, magneetbestendig, röntgenbestendig en slijtvast voor ultra-duurzaamheid onderweg. Uitgerust met QuickFlow-technologie kunnen avontuurlijke creatievelingen profiteren van recordbrekende snelheden tot 200 MB/s in combinatie met SanDisk Professional PRO-READER SD en microSD (afzonderlijk verkrijgbaar).

Voor de on-the-go professional: SanDisk Extreme (PRO) draagbare SSD V2

De SanDisk Extreme en SanDisk Extreme PRO draagbare SSD’s zijn de perfecte drives om data op te slaan zonder zorgen over schade aan waardevolle bestanden. Het robuuste ontwerp maakt deze SSD’s water- en stofbestendig en geschikt voor een ​​mobiele levensstijl, perfect voor het creëren van geweldige inhoud of het vastleggen van ongelooflijke beelden, zowel thuis als onderweg. De drive kan aan een riemlus of rugzak worden bevestigd.

Voor de videomaker: SanDisk Professional PRO-BLADE modulair SSD-ecosysteem

Dit dynamische digitale opslagduo biedt videomakers meer efficiëntie. Koppel de SanDisk Professional PRO-BLADE SSD mag met de draagbare PRO-BLADE TRANSPORT-behuizing voor lees- en schrijfsnelheden tot 2000 MB/s. PRO-BLADE SSD-mags (beschikbaar met capaciteiten tot 4 TB) bieden gebruikers direct schaalbare opslag en de mogelijkheid om extra capaciteit mee te nemen zonder overtollige bulk.

Cadeausuggesties voor gamers

Voor de RGB-gamer: WD_BLACK P40 Game Drive SSD

De perfecte upgrade voor de RGB-liefhebbende gamer die op zoek is naar een slank, compact ontwerp om games onderweg op te slaan en de gaming-setup voor desktop of laptop te voltooien.

Voor de PS5-gamer: WD_BLACK SN850 NVMe SSD voor PS5

Met langverwachte games zoals Overwatch 2 en The Last of Us Part I in het verschiet, is extra opslag voor de consolegamer een geschenk. De WD_BLACK SN850 NVMe SSD voor PS5 is officieel getest en gecertificeerd voor PS5-consoles en lost het probleem van ruimtegebrek bij het downloaden van de nieuwste games en updates op.

Voor de hardcore pc-gamer: WD_BLACK SN850X NVMe SSD

Zet je schrap voor halsbrekende gamingsnelheden met de WD_BLACK SN850X NVMe SSD. Verpletter laadtijden en slash throttling, lagging en model pop-ins voor een soepele, snelle ervaring waarmee gamers deze feestdagen op hun hoogtepunt kunnen concurreren.

Voor de Fortnite-fan: Fortnite SanDisk microSDXC-kaart voor Nintendo Switch

De nieuwe en exclusieve geheugenkaart is getest en goedgekeurd voor gebruik met alle Nintendo Switch-systemen en biedt consistente en betrouwbare opslag voor de ultieme Fortnite-ervaring. Elke kaart heeft een speciaal ontwerp aan de buitenkant dat een eerbetoon is aan enkele van de meest zeldzame en populaire outfits in het spel.

Accessoires voor bij een (nieuw) device

Voor ruimtezoekers: SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C Flash Drive

Help herinneringen veilig te houden met de volledig metalen SanDisk Ultra Dual Drive Luxe. De drive stelt gebruikers in staat eenvoudig bestanden te verplaatsen tussen hun USB Type-C-smartphone, tablets en Macs en USB Type-A-computers, zodat ze nog meer foto’s kunnen maken en deze op alle apparaten kunnen openen.

Voor de Apple-fanaten: SanDisk iXpand Flash Drive Luxe

Met zowel Lightning- als USB Type-C-connectoren en een volledig metalen behuizing, biedt de SanDisk iXpand Flash Drive Luxe een gestroomlijnde manier voor gebruikers om bestanden te verplaatsen tussen iPhone, iPad Pro, Mac en andere USB Type-C-apparaten, waaronder Android-telefoons.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Google start samenwerking met rebuy om inruiloptie van Chromebooks in Nederland aan te bieden

Meer dan een TV — LG maakt van televisie kunstwerk in hedendaags interieur