in

Grappig huisdiertje op PS3

Speciaal voor de PS3 is er de nieuwe ‘game’ EyePet. Het spel is voor 54,99 euro verkrijgbaar, inclusief de PlayStation Eye. De game, als een virtueel huisdiertje zo te noemen is, is echt voor kinderen gemaakt. Maar het voordeel voor de ouders – geen troep in de kamer, geen kapot bankstel, geen kassabon voor voer – is groot. Het huisdiertje is interactief en beweegt mee met de speler. Leuk voor het hele gezin.

EyePet kan tal van kunstjes, allemaal dankzij de PlayStationEye, de nieuwe camera voor PlayStation3. Het schattige aapje, Eyepet, komt met behulp van de software en het PlayStation Eye tot leven op een scherm in je huiskamer. Dankzij de ‘Augmented Reality’ merkt hij alle personen in de kamer op en reageert hij op jou en je omgeving.

Plaats een object voor de camera dat EyePet nog nooit eerder heeft gezien en hij weet precies wat hij ermee kan doen. Geef hem iets nieuws en hij zal het aandachtig bekijken. Kietel hem door je vingers voor de camera te bewegen en hij zal lachen. Prik hem en hij zal opspringen. Rol een bal en EyePet gaat er achteraan op het scherm. 

Blu-ray on tour

Chinese cartoon-stickjes