in

Grappige holbewoners in een puzzelgame

De grappige holbewoners uit ‘The Humans zijn terug. Van de legendarische puzzelgame, geliefd door miljoenen spelers over de hele wereld, verschijnt begin september een splinternieuwe versie voor de PC en Nintendo DS. De game zal verschijnen onder het gameslabel Deep Silver van Koch Media, een vooraanstaand uitgever en distributeur van digitale entertainment producten en wordt ontwikkeld door Blue Monkey Studios Inc.

De kleine holbewoners hebben in ‘The Humans – Meet The Ancestors jouw hulp nodig! Zorg dat je de holbewoners veilig door het prehistorische tijdperk loodst, terwijl ze belangrijke uitvindingen voor de mensheid doen, zoals het wiel, vuur en de speer. Onderweg liggen diverse gevaren op de loer, zoals dinosaurussen en vijandelijke stammen. Elke dinosaurus en ieder lid van een vijandelijke stam vormt een andere bedreiging. De holbewoners moeten zelf ontdekken hoe om te gaan met deze vijanden.
‘The Humans – Meet The Ancestors is een leuke, uitdagende puzzelgame boordevol humor, waarin de klassieke ‘old school gameplay wordt gecombineerd met op strategische puzzels gebaseerde elementen. In de game zitten meer dan 14 verschillende karakters van vijandelijke stamleden, tot sabeltijgers en van mammoeten tot dodelijke T-Rexen. De game speelt zich af in acht verschillende werelden, die ieder 10 uitdagende levels bevatten.

Platforms: PC en DS
Consumentenprijs: € 19,99 (PC) en € 29,99 (DS)

ACDSee Picture Frame Manager.

Kingston Technology onthult eerste 256GB flash drive ter wereld