in

Grotere netbooks van Packard Bell

Packard Bell komt met twee nieuwe netbooks: dot s (10,1-inch) en dot m (11,6-inch). Vorig jaar introduceerde Packard Bell al een dot met een 8,9-inch scherm.

De dot is een stijlvolle netbook met een modieus uiterlijk in een compact formaat. De computer is eenvoudig te dragen en bijzonder licht en compact (1,25 kg. Het model is uitgerust met ingebouwde Wi-Fi, een webcam, optionele Bluetooth en een optionele 3G-module. 

Met een hoogte/breedte-verhouding van 16:9, een glanzende cover met verzilverd logo en een verfijnd touchpad heeft de dot een chique uitstraling. De dot beschikt over een aantal handige functies. Zo biedt de slimme multi-gesture touchpad eenvoudig en intuïtief toegang tot verschillende toepassingen. Met slechts één of twee vingers is het mogelijk door webtoepassingen, media-albums of software te scrollen, in te zoomen en te bladeren. Nieuw is de ‘flick’-beweging, waarmee makkelijk door fotos, webpaginas, documenten of media-albums kan worden gebladerd door twee vingers horizontaal over de touchpad te schuiven.

De dot is de enige netbook op de markt die uitgerust is met de volledige versie van Adobe Photoshop Elements 6, zodat gebruikers overal hun reisblog kunnen bijwerken, plakboeken en fotoalbums kunnen maken, foto’s kunnen bewerken of online albums met vrienden kunnen delen. De 5-in-1-kaartlezer biedt directe weergave en downloadfunctionaliteit van foto’s en maakt het mogelijk om elk type multimediabestand op de harde schijf van 160 GB op te slaan

.

Jabra’s vaderdag headsets

Selphy fotoprinters van Canon