in

Draagbare harde schijven van Iomega

Iomega, kondigt de nieuwe generatie Iomega eGo draagbare harde schijven aan.  De opgefriste USB 2.0-powered modellen bieden een uitgebreide suite van gebundelde databeveiligingssoftware, geleverd met een garantie van 3 jaar.  De nieuwe eGo is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren met maximum 500 GB. De reeks Iomega eGo draagbare harde schijven USB 2.0 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar, behalve de nieuwe BlackBelt draagbare harde schijf 500 GB USB 2.0, die vanaf  midden juni te verkrijgen is.  De Ruby Red, Midnight Blue en Silver eGo modellen van kosten 89,90 EUR; de 500 GB Ruby Red kost 124,90 EUR. Alle modellen worden geleverd met een garantie van drie jaar.

De geavanceerde draagbare harde schijf van 2,5 inch zit in een geanodiseerd aluminium omhulsel dat 16 mm dik is en minder dan 200 gr weegt. Dankzij de Drop Guard van Iomega worden gegevens op de nieuwe eGo-schijf beschermd tegen vallen tot 1,3 meter. De nieuwe USB 2.0-powered eGo draagbare harde schijf is beschikbaar in verschillende kleuren en vermogens: het glanzende Ruby Red model is beschikbaar met een vermogen van 250 GB, 320 GB en 500 GB; het glinsterende Silver model en het donkere Nachtblauwe model hebben een vermogen van 320 GB. 
 


Iomega eGo BlackBelt draagbare schijf USB 2.0 van 500 GB heeft een zwarte eGo Power Grip-riem en Drop Guard Xtreme, die zorgt voor een ongeëvenaarde bescherming van de schijf tegen vallen tot 2,1 meter.
Alle nieuwe USB 2.0 eGo draagbare harde schijven worden van stroom voorzien via de USB-poort van een laptop of computer, zodat gebruikers geen extra stroomvoorziening moeten meedragen. En in tegenstelling tot andere draagbare harde schijven, worden de nieuwe USB 2.0 eGo draagbare harde schijven geleverd met een ‘Y’-kabel, die gebruikers de mogelijkheid geeft om twee USB-poorten te gebruiken voor de stroomtoevoer naar de schijf, indien nodig. En dankzij het vermogen van 500 GB kunnen er op de nieuwe eGo-schijf tot 2.000.000 foto’s, meer dan 9.250 uur muziek of 750 uur video’s worden opgeslagen.  

Jabra’s vaderdag headsets

Selphy fotoprinters van Canon