in

Jabra’s vaderdag headsets

Jabra heeft drie headsets op een rijtje gezet die goed als cadeau kunnen dienen voor vaderdag. De prijzen varieren van 49,95 euro tot 99,95 euro.

Jabra JX20 Pura – voor de stijlvolle vader
De designers van Jacob Jensen zijn verantwoordelijk voor de exclusieve en verfijnde look van deze headset, waardoor het een ideaal cadeau is voor de stijlvolle vaders. De headset biedt maximaal comfort en is gemakkelijk aan en uit te zetten, waardoor de integriteit van het ontwerp behouden wordt. Omdat “one size fits all” niet opgaat bij headsets, wordt de oorhaak van de JX20 Pura in twee maten geleverd, samen met twee oorgel-varianten. Iedere gebruiker kan hierdoor de meest comfortabele pasvorm kan kiezen. Adviesverkoopprijs 99,95 euro.
 
Jabra SP200 – voor vaders die veel onderweg zijn
De Jabra SP200 is een speakerphone die het bellen tijdens het autorijden gemakkelijk maakt. De gebruiksvriendelijke speakerphone met hoogwaardige geluidskwaliteit, zorgt ervoor dat vaders die veel onderweg zijn, gemakkelijk een duidelijk gesprek kunnen voeren met het thuisfront. De speakerphone is eenvoudig met de mobiele telefoon te verbinden dankzij Bluetooth. Monteer de kit aan de zonneklep en vaders praten ongestoord de hele weg tot aan de eindbestemming. Adviesverkoopprijs 49,95 euro.
 
Jabra BT530 – kristalhelder geluid voor praatgrage vaders
Wanneer de vader een hekel heeft aan achtergrondgeluid tijdens het bellen, is de BT530 de oplossing. Deze headset bevat Noise Blackout, wat ervoor zorgt dat storende achtergrondgeluiden direct worden geëlimineerd. De headset is voorzien van intelligente volumeregeling, waardoor het binnenkomende geluidsniveau automatisch wordt aangepast voor optimale verstaanbaarheid. Audio Shock Protection beschermen de oren tegen luide stemmen of plotselinge geluidspieken. De headset voorziet de hele dag in zuiver geluid. Adviesverkoopprijs  69,95 euro.
 

Sweex komt met veel gaming bundels

Draagbare harde schijven van Iomega