in

All-in-one oplossing voor NAS opslag, back-up, file sharing en downloadsD-Link brengt de DNS-323 NAS Storage uit met 1 TB en 2TB opslagcapaciteit.
 
De DNS-323 1T is uitgerust met één harde schijf, bij de DNS-323 2T zijn beide sleuven al voorzien van een harde schijf, goed voor 2 TeraByte opslagruimte. Daarnaast kan de gebruiker ook kiezen om eigen schijven te gebruiken voor de DNS-323 zonder voorgeïnstalleerde schijven.
 


DNS-323 1T en 2T met geïnstalleerde harde schijven zijn klaar voor een snelle start zonder bijkomende installatie. De 1TB versie biedt de mogelijkheid om verder uit te breiden met een bijkomende schijf wanneer dat nodig blijkt. Voor het installeren van een extra harde schijf is geen gereedschap nodig: de schijf kan er gewoon in geschoven worden.
 


De DNS-323 is uitgerust met een pak features, waardoor dit toestel een uitmuntende oplossing is voor thuisgebruikers, SOHO en KMO. File sharing kan lokaal en via Internet dank zij de FTP server, er kunnen groepen en quota gedefinieerd worden, de DNS-323 kan fungeren als een print server, met de UPnP server kan u content streamen naar compatibele mediaspelers, iTunes herkent automatisch de iTunes server, zoekt muziek op het toestel en speelt deze rechtstreeks af u kan downloads plannen zonder tussenkomst van een computer, dit met de geïntegreerde BitTorrent client.
 
De harde schijven kunnen op vier manieren geconfigureerd worden: Standaard, JBOD, Raid 0 en Raid 1.
 


Het toestel is voorzien van stroombesparende technologie: een slaapstand wanneer de harde schijven niet gebruikt worden en een automatische aanpassing van de snelheid van de ventilator in functie van de temperatuur.
Verder voldoet de DNS-323 aan de ROHS en de IEEE normen, en is de stroomadapter gecertifieerd door Energy Star.

Sweex komt met veel gaming bundels

Draagbare harde schijven van Iomega