in

Vaderdagtip: ruim alle dvd’s op

Mvix presenteert een vaderdagtip; ruim alle dvd’s op, digitaliseer ze en bewaar ze op een multimedia harddisk. In het huidige digitale tijdperk waarin foto’s, homevideo’s en muziek massaal worden opgeslagen op een harddisk past het niet meer om nog met losse dvd’s te werken. Mvix presenteert daarom een bundel waarmee dvd’s snel een eenvoudig worden gedigitaliseerd en direct op een multimedia harddisk worden geplaatst, de MvixPVR. Eénmaal bewaard op een MvixPVR die rechtstreeks is aangesloten op de TV worden vanuit de luie stoel tot wel 375 dvd’s met één druk op de knop benaderd en afgespeeld in High Definition.

De MvixPVR wordt speciaal voor vaderdag gebundeld met een software programma waarmee dvd’s op de pc snel en eenvoudig worden gedigitaliseerd. Op de interne harddisk van de MvixPVR staan films veilig opgeslagen en vindt er geen kwaliteitsverlies meer plaats. De MvixPVR verbetert de standaard dvd beeldkwaliteit naar High Definition door middel van een speciale ‘upscaling’ techniek. In een later stadium kan de Mvix verder worden uitgebreid om vervolgens op alle TV’s in huis de films af te spelen.

Door een email te sturen naar vaderdag@mvixbenelux.com wordt een kortingscoupon van 30% verkregen op het software programma. Voor slechts € 35,00 kan vervolgens 1 jaar lang een onbeperkt aantal dvd’s gedigitaliseerd worden. De MvixPVR is verkrijgbaar vanaf
€ 329,00 in een 500GB (125 dvd) uitvoering. De 1.000GB (250 dvd) en 1.500GB (375 dvd) uitvoering kosten respectievelijk € 389,00 en € 449,00 inclusief BTW.

Mobiel gamen met PSPgo

All-in-one oplossing voor NAS opslag, back-up, file sharing en downloads