in

HP introduceert betaalbare groene printers

Voor het eerst in Nederland inroduceert HP een serie Deskjet printers gemaakt van gerecycled materiaal. De introductie van de nieuwe printers draagt bij aan de milieudoelstelling van HP om in 2011 46 miljoen kilo aan gerecycled materiaal in printproducten te hebben verwerkt vanaf 2007 . Dit staat gelijk aan vier miljard plastic flessen die niet op de vuilstort belanden, maar worden hergebruikt.

De serie bestaat uit drie betaalbare modellen: de draadloze HP Deskjet D5560, de D2660 voor documenten en foto’s en de D1660 voor het printen van dagelijkse documenten. Alle drie hebben het Energy Star®-label(2 en bieden een hoge mate van gebruiksgemak en betrouwbaarheid.
Met een adviesprijs van EUR 79 is de Deskjet D5560 HP’s meest betaalbare draadloze printer. Met de ‘one click’ Wi-Fi verbinding kunnen gebruikers direct vanaf hun laptop draadloos printen met één druk op de knop. De printer bestaat voor 35 procent uit gerecycled materiaal.
Vijftig procent gerecycled plastic
Voor klanten die documenten en foto’s willen printen, biedt de HP Deskjet D2660 de beste snelheid en printkwaliteit. Klanten kunnen kiezen tussen standaardinktpatronen voor dagelijks printen en Value Cartridges, die 2,5 keer meer pagina’s printen, voor frequenter gebruik. Printers in deze serie zijn voor 50 procent gemaakt van gerecycled materiaal en dragen bij aan de besparing van energiekosten en de bescherming van het milieu.
Instapmodel
De HP Deskjet D1660 is HP’s meest betaalbare printer met een adviesprijs van EUR 39 inclusief BTW en combineert bewezen betrouwbaarheid en een gebruiksvriendelijk design. Dit uiterst betaalbare model bevat bovendien 25 procent aan gerecycled plastic materiaal.

Prijs en beschikbaarheid (3)
De HP Deskjet D1660 is vanaf september 2009 verkrijgbaar voor EUR 39.
De HP Deskjet D2660 is vanaf juli 2009 verkrijgbaar voor EUR 49.
De HP Deskjet D5560 is vanaf augustus 2009 verkrijgbaar voor EUR 79.
 
 

Mobiel gamen met PSPgo

All-in-one oplossing voor NAS opslag, back-up, file sharing en downloads