in

Weg met de kabels

Lelijke en lastige kabels, wie wil er niet van af. Helaas zijn deze kabels wel noodzakelijk om audiobronnen aan te sluiten op een geluidsinstallatie of versterker. König introduceert nu een oplossing om al die lastige en lelijke kabels van en naar het audio systeem weg te werken. Met de nieuwste, digitale audio zenders, gaat muziek draadloos naar de receiver via de 2.4 Ghz frequentie, loepzuiver en in een strak design.

Er zijn twee verschillende systemen verkrijgbaar. De VID-TRANS220KN en de VID-TRANS230KN. De VID-TRANS220KN is ideaal om geluid van een pc of elk ander audio apparaat met een tulp of 3.5mm uitgang draadloos naar een geluidsinstallatie te sturen. De ontvanger wordt middels tulp op het audiosysteem aangesloten. Zowel de ontvanger als de zender zijn uitgerust met een channel switch knop om bij evt. interferentie een ander kanaal te selecteren.
 
De VID-TRANS230KN is ideaal voor notebook gebruikers die hun muziek willen beluisteren over hun stereo systeem. De usb zender is gemakkelijk aan te sluiten op een notebook, waarna de ontvanger net als bij de 220KN middels tulp wordt aangesloten op de geluidsinstallatie. De zender wordt gevoed via usb, en maakt het mogelijk om met de laptop op schoot op de bank, of waar dan ook muziek te luisteren over je geluidsinstallatie. Ook dit systeem is uitgerust met de channel switch functie om een storingsvrij kanaal te selecteren.
Beide VID-TRANS draadloze audiosets hebben een consumentenadviesprijs van € 79,00. Bezoek www.nedis.nl voor een volledig overzicht.


Mobiel gamen met PSPgo

All-in-one oplossing voor NAS opslag, back-up, file sharing en downloads