in

Hello Kitty in de Grote Stad

Empire Interactive heeft een nieuw spel voor de Nintento DS aangekondigd: Hello Kitty: Big City Dreams, dat later dit najaar zal verschijnen. In het spel vertrekt het bekende katje met de grote ogen naar de Grote Stad, op zoek naar avontuur.

Kitty White heeft altijd al in Sanrio Town gewoond. Maar nu vertrekt ze naar een klein, eenvoudig appartement in de Grote Stad. Natuurlijk droomt de kleine Kitty ervan ooit een prachtig, luxueus appartement te bezitten, helemaal bovenin een grote flat. De speler moet haar hierbij helpen.

‘Fans van diverse leeftijden kunnen genieten van de herkenbare, kleurrijke landschappen. Ook komen diverse bekende karakters uit Sanrio voorbij’, vertelt Rob Lightbody, Product Manager Empire Interactive. ‘Hello Kitty fans zullen veel plezier beleven aan het ontdekken van de Grote Stad door Kitty’s ogen. Ze kunnen haar helpen haar dromen te laten uitkomen.’

Hello Kitty: Big City Dreams is een avontuur dat is gebaseerd op een mini-game. Kitty verhuist naar de Grote Stad, waar zij oude bekenden tegenkomt uit Sanrio, zoals Badtz-Maru, Pochacco en My Melody. Natuurlijk maakt ze in de stad ook veel nieuwe vrienden.

Er zijn twee speelmodi: mini game of ‘exploration’. In de mini game speelt de speler diverse korte spellen, waarin diverse ‘vriendschapspunten’ verdiend kunnen worden. Kitty kan kleren komen, een ritje maken met de bus of trein en natuurlijk haar eenvoudige appartementje inrichten. In de ‘exploration’ modus ga je met Kitty de stad in en krijg je te maken met diverse voorwerpen en andere inwoners.

James Bond telefoon

Nieuw model grafische kaart van Sapphire