in

Hoogglans breedbeeldnotebook

De Samsung R510 van binnen en van buiten een glanzend voorbeeld van state-of-the-art-technologie. De R510 heeft een krasbestendige hoogglans cover en een Protect-o-Edge-case die weerstand biedt tegen stof, vuil en krassen. Zo blijft de notebook met inhoud een opvallend functionele multitool. In de R510 zit de allernieuwste Intel Centrino 2/Intel Core 2 processortechnologie, het Microsoft Windows Vista besturingssysteem en Intel Graphics Media Accelerator X4500 voor een razendsnelle heldere weergave van grafisch beeld.

Internetten kun je razendsnel met de draadloze Intel 802.11n-LAN-verbinding en een 10/100/1000 Ethernet LAN-verbinding. Met Bluetooth 2.0+EDR en een geïntegreerde videocamera is skypen, videoconferencing en webcammen heel eenvoudig. Daarnaast heeft deze notebook een hdmi-aansluiting, een 3-in1-kaartlezer, een toegangspoort voor een pci Express-kaart en drie usb-poorten voor optimaal datatransport.

Op de Samsung R510 is de Silver Nanotechnologie toegepast. Doordat het toetsenbord een coating heeft van nano zilver ionenpoeder, blijft de Samsung notebook beschermd tegen bacteriën.

De Samsung R510 is vanaf 25 augustus 2008 verkrijgbaar in zwart en zilver voor een verkoopadviesprijs vanaf € 649,- inclusief btw. Vanaf deze datum zijn ook de diverse andere nieuwe modellen Samsung notebooks voor het eerst in Nederland verkrijgbaar.

James Bond telefoon

Nieuw model grafische kaart van Sapphire