in

Hercules versnelt WiFi G tot WiFi N

Voor al die huishoudens waar tegenwoordig een ADSL-box of router/modem met WiFi G-technologie staat, introduceert Hercules een nieuwe oplossing die de voordelen van de meest recente WiFi-standaard (N) beschikbaar maakt zonder dat alles opnieuw geconfigureerd hoeft te worden: het Hercules WiFi N-access point (HWNAP-300).

Veel gebruikers hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in WiFi 802.11g-apparatuur, die eigenlijk al behoorlijk is verouderd. Ze zouden graag profiteren van de enorme bandbreedte van de nieuwe, supersnelle WiFi N-apparaten, maar willen niet al hun huidige apparatuur vervangen en een hele zondag opofferen aan het wijzigen van configuraties.
Het Hercules WiFi N-access point is daarom de ideale oplossing: Eenmaal geïnstalleerd werkt het Hercules WiFi N-access point als een echte turbo voor de bestaande WiFi G router/modem, die daardoor ineens de volle bandbreedte van 802.11n-technologie (tot wel 300 Mbps) beschikbaar heeft. Dat is 5,5 keer sneller dan een WiFi 802.11g-box! Surfen, broadcasts ontvangen van HD-video of muziek, online meedoen aan games – het kan nu allemaal tegelijk zonder dat het netwerk overbelast raakt.
Het access point komt eind oktober op de markt voor een adviesprijs van € 69,90 incl. BTW en zal ook in combinatie met een WiFi N USB-stick worden aangeboden. Met deze set kunnen computers direct toegang krijgen tot een WiFi N-netwerk (adviesprijs: € 99,99 incl. BTW).

Netbook NC10 van Samsung

Roterend iPhone Dock