in

Heroes Dutch Comic Con host de 2018 Drone Racing Series

The International Drone Racing Association (IDRA) heeft de samenwerking met Heroes Dutch Comic Con aangekondigd. De IDRA zal de eerste race van de professionele serie in de Jaarbeurs Utrecht houden, tijdens het pop culture evenement op 31 Maart en 1 April 2018.

Tijdens de race zullen diverse top teams van over de hele wereld het tegen elkaar opnemen om waardevolle punten te winnen voor de 2018 Drone Racing Series rankings. Het team met de meeste punten zal de wereldkampioenschap winnen. De samenwerking met Heroes Dutch Comic Con geeft IDRA de kans de sport bekend te maken bij een nieuwe en bredere doelgroep, namelijk die van comic & sf liefhebbers, cosplayers en e-gamers.

“Wij zijn enorm enthousiast om een spectaculair show element als de IDRA Drone Race toe te mogen voegen aan het programma van ons evenement”

“De mogelijkheid om de 2018 Drone Racing Series te lanceren bij Heroes Dutch Comic Con in Utrecht is een fantastische kans om deze sport verder te laten groeien,” zegt Justin Haggerty, bedenker en CEO van IDRA. “Het hosten van een professionele drone race in Nederland zou op zichzelf al de mogelijkheid bieden voor IDRA om de groeiende drone community in west Europa aan te spreken. De samenwerking met Heroes Dutch Comic Con maakt dit zelf nog beter, doordat wij hier een platform krijgen waarbij wij de sport aan een nog groter publiek kunnen tonen, die allen dezelfde interesses delen. Wij van IDRA kijken ernaar uit hiermee de eerste zaden te planten die kunnen uitgroeien tot een waardevolle community in Nederland”.

Boet Havenaar, Head of Event bij Heroes Dutch Comic Con voegt daaraan toe: “Wij zijn enorm enthousiast om een spectaculair show element als de IDRA Drone Race toe te mogen voegen aan het programma van ons evenement. Deze wedstrijd is een perfecte aanvulling voor ons event en een mooie, kwalitatieve uitbreiding op de bezoekerservaring”.

De 2018 Drone Racing Series is een professionele serie van drie internationale races. De serie begint in Utrecht en zal eindigen met de IDRA Finale in Dover, Delaware, USA, tijdens de Dover International Speedway, in samenwerking met de NASCAR Tripleheader.

Tickets en informatie zijn te vinden op www.dutchcomiccon.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Online elektronica- en IT-technologiedistributeur reichelt elektronik betreedt Nederlandse markt

Eindelijk! Een snoerloze stofzuiger met de zuigkracht van een traditionele stofzuiger met snoer