in

Unieke personeelsuitjes met DayOff Events

DayOff Events neemt de organisatie van jouw dagje weg met vrienden, collega’s of familie uit handen. Het organiseren kost erg veel tijd en wij zorgen dat jij zo min mogelijk hoeft te doen! Persoonlijke aanpak staat hierbij centraal.

Jouw groepsuitje wordt volledig geregeld van A tot Z, net even iets anders dan verwacht. Door jouw voorkeuren en wensen aan te geven zorgen wij ervoor dat jij je alleen maar druk hoeft te maken om de juiste mensen uit te nodigen. Je wordt thuisgebracht!

Maar er is meer… wij hebben unieke festivalgames zoals Levensgroot Stef Stuntpiloot en Levensgroot Dokter Bibber! Lees snel verder..

Wat doen wij

DayOff Events organiseert actieve, onderscheidende en culinaire groepsuitjes. Wij bieden jou het totaalplaatje aan: ophalen bij de door jouw gekozen locatie, de activiteit, de hapjes, de drankjes, eventueel aanvullende activiteit, een gezamenlijk diner en een afsluitende feestavond. Niets is te gek voor ons! We werken samen met talloze bedrijven door heel Nederland.

DayOff Events organiseert actieve, onderscheidende en culinaire groepsuitjes

Hierdoor is ons aanbod oneindig en is het altijd mogelijk een programma samen te stellen wat bij jouw groepsuitje past. Daarnaast hebben wij 2 unieke festivalactiviteiten, die ook geschikt zijn voor ieder evenement!

Bekijk hier alle mogelijkheden.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Black Friday 2021 lokaal feest: kwart Nederlandse consumenten spendeert meer bij plaatselijke shops

MediaMarkt Tech Village Rotterdam geopend