in

Hisense start met smartphones in Nederland

Vanaf januari 2018 zijn de smartphones van het Chinese merk Hisense verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Met 69.000 werknemers en een omzet van ruim 15 miljard euro in 2016 behoort Hisense tot een van de grootste elektronica- en witgoedfabrikanten ter wereld. Hisense wordt in Nederland vertegenwoordigd door Quantis Electronics.

Sinds juni 2017 is het Hisense officieel verkrijgbaar in Nederland. Na de start met koel-vriescombinaties wordt het assortiment nu uitgebreid met twee smartphones: de Hisense C30 ROCK en Hisense C30 ROCK Lite. Beide smartphones combineren de nieuwste technologie met een opvallend design.

‘Bij Hisense staan de gebruikers centraal. Het meest voorkomende mankement aan een telefoon is schade aan het scherm’ aldus Marc Maters, CEO van Quantis Electronics. ‘Vandaar dat beide smartphones schokbestendig en water- /stofbestendig zijn. Gemaakt voor intensief, dagelijks gebruik.’

“Vandaar dat beide smartphones schokbestendig en water- /stofbestendig zijn. Gemaakt voor intensief, dagelijks gebruik.”

De uitbreiding van het assortiment met smartphones is de volgende stap in de verdere ontwikkeling van het merk Hisense op de Nederlandse markt. Hisense staat garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat geldt ook voor de smartphones die in het midden-laagsegment worden gepositioneerd.

Hisense C30 ROCK

De Hisense C30 ROCK is schokbestendig (IK04); dankzij het 5,2” HD-scherm van Corning Gorilla Glass 4 en het stevige aluminium behuizing met rubberen randen kan de smartphone tegen een stootje. Daarnaast is hij IP68 gecertificeerd waardoor je hem 30 min. lang tot 1,5 meter onderwater kunt gebruiken en is hij stofdicht. Ondanks dat heeft deze robuuste telefoon een elegante uitstraling.

Door het Android 7.0 Nougat besturingssysteem in combinatie met een krachtige Octa-core processor en 3GB RAM-geheugen kun je al je favoriete apps en games lekker snel en probleemloos gebruiken. Het 32GB geheugen (uitbreidbaar tot 128GB) zorgt voor voldoende opslagruimte voor je foto’s en video’s. De 16MP Q-shot camera met LED flash op de achterzijde en 5MP camera op de voorzijde zorgen ervoor dat je al je dierbare momenten kunt vastleggen.

Daarnaast beschikt de ROCK over een lange accuduur en is dual SIM zodat je hem zowel zakelijk als privé kunt gebruiken.

Hisense C30 ROCK Lite

De C30 ROCK Lite is het kleurige ‘zusje’ van de C30 ROCK. Omdat het leven wel een beetje kleur kan gebruiken is de C30 ROCK Lite leverbaar met subtiel gekleurde randjes (rood, groen of blauw). Ook deze telefoon kan, dankzij het Corning Gorilla Glass 4 en het stevige aluminium behuizing met rubberen randen, tegen een stootje. Daarnaast is hij IP67 gecertificeerd zodat hij 30 min. lang tot 1 meter onderwater gebruikt kan worden. Uiteraard is ook de ROCK Lite stofbestendig.

De C30 ROCK Lite combineert het Android 7.0 Nougat besturingssysteem met een Quad-core processor en 2GB RAM-geheugen. Met 16MB intern geheugen (uit te breiden tot 128GB) heb je genoeg ruimte voor je foto’s en video’s. De C30 ROCK Lite beschikt over een 8MP camera op de achterzijde en een 5MP camera op de voorzijde waardoor je haarscherpe foto’s in HD-kwaliteit kunt maken. Ook de ROCK Lite heeft een lange accuduur en is dual SIM.

Marketingactiviteiten Hisense

Om de naamsbekendheid te vergroten heeft Hisense een aantal opvallende sponsorcontracten afgesloten. Zo was Hisense de eerste Chinese sponsor van de UEFA tijdens het Europees kampioenschap voetbal in Frankrijk 2016. Afgelopen jaar sponsorde het merk het EK Damesvoetbal, dat in juli en augustus in Nederland plaatsvond. Daarnaast is Hisense officieel sponsor van het WK voetbal 2018 in Rusland.

Meer informatie:
• quantiselectronics.com
• hisence-nederland.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Gelukkig Nieuwjaar en welkom VENZ APLAY ONE

ASUS onthult gloednieuwe consumentenlaptops en all-in-one PC’s op CES 2018