in

Hoe bewaar ik mijn crypto valuta?! Cold Wallets vs Hot Wallets

Sinds 2020 is er weer een enorme toevlucht in de cryptovaluta-markt, welke veel ruimte biedt voor allerlei speculaties onder de zogeheten ‘believers’ en sceptici. Het is geen echt geld, het is volantiel en een domme hype.

Eén ding is echter zeker; voor sommigen van de crypto eigenaren heeft de investering in crypto’s geen windeieren gelegd. Sinds de enorme stijging van de Bitcoin en daarmee ook andere crypto valuta moet je een goed vertrouwen hebben in je handelsplatform om niet het risico te lopen je investeringen te verliezen.

Binance is bijvoorbeeld erg solide en staan in de markt ook zo bekend, het is beveiligd met twee factor authenticatie en je kunt je gratis registreren. Desalniettemin wordt aanbevolen je crypto’s in portemonnees (zogeheten wallets) te beheren die je beveiligen tegen hackers. Je moet er toch niet aan denken dat alles wat je opgebouwd hebt gestolen wordt.

Maar hoe kies je dan zo’n wallet?

Maar hoe kies je dan zo’n wallet? Als je tenminste een dag op de verschillende cryptovaluta forums hebt doorgebracht heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van de nooit eindigende oorlog tussen hot – en cold wallets. De altijd voortdurende discussie over wat beter is lijkt er een die nooit zal eindigen.

We hebben een artikel geschreven over de zogeheten Cold-Wallets (Ledger Nano X, Trezor, Keepkey en Coolwallet) en waarom deze beter zijn dan de Hot-Wallets. We bespreken de voor- en nadelen, prijsklassen en geven een lijst met de beste wallets die er zijn.

Wil je meer informatie over de verschillen en de waarde van de wallets, klik hier voor het volledige artikel (in Engels).

RIMO.DIGITAL

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

OPPO lanceert Find X3 Series met 1 miljard-kleurendisplay op 11 maart

Carbon Mobile onthult de Carbon 1 MK II: ‘s werelds eerste smartphone gemaakt van koolstofvezel