in

Homer op de TomTom

Dankzij samenwerking tussen TomTom en Locutio Voice Technologies en Twentieth Century Fox Licensing & Merchandising, is nu voor de allereerste keer de originele stem van Homer Simpson op TomTom navigatie-apparaten te horen. De stem van Homer kan een TomTom gebruiker downloaden voor 9.95 euro.

Onderweg zorgt het grappige, bemoedigende en soms ongebruikelijke advies van Homer er gegarandeerd voor dat bestuurders niet alleen op tijd op hun bestemming aankomen, maar ook dat ze onderweg ook genoeg plezier beleven. Gedreven door zijn onstilbare honger geeft Homer bij zijn aanwijzingen zijn geheel eigen commentaar aan TomTom-gebruikers, zoals Take the third right. We might find an ice cream truck! Mmm ice cream. Met de onvoorspelbare en komische aanwijzingen van Homer hebben bestuurders beslist een onvergetelijke reis.
 
Ga naar www.tomtom.com/simpsons voor meer informatie en om voorbeelden van de stem te horen. Bestaande TomTom gebruikers kunnen de stem online kopen, ze hoeven daarvoor alleen maar in te loggen op hun TomTom HOME account.
 

Belkins Conserve helpt energie sparen

Logitech Bluetooth Mouse