in

HTC Snap rankschikt e-mail op prioriteit

HTC introduceert de Snap, een handzaam en stijlvol qwerty-toestel inclusief jog ball waarmee scrollen uiterst eenvoudig wordt. Daarnaast toont de Snap zijn nieuwe Inner Circle-functionaliteit. Het toestel brengt daarmee zelf automatisch prioriteit aan in de berichten zodat gebruikers nog makkelijker in contact kunnen blijven met hun belangrijkste relaties.

De Snap is het eerste toestel van HTC dat beschikt over het innovatieve Inner Circle-concept. Hiermee kunnen gebruikers met één druk op de speciale Inner Circle-knop, e-mail van geselecteerde contactpersonen categoriseren. Berichten van de personen uit de inner circle van de gebruiker worden gegroepeerd en automatisch naar boven geschoven. Hiermee kan altijd direct gereageerd worden op e-mails van belangrijke contactpersonen. HTC speelt hiermee in op het feit dat mensen tegenwoordig overspoeld worden door e-mails en het lastig vinden hier prioriteit in aan te brengen.

De Snap is slechts 12 mm dik en levert met de 1500 mAh batterij toch tot 8,5 uur gesprekstijd. Het qwerty-toetsenbord is ruim vormgegeven met responsieve toetsen die het nauwkeurig typen van e-mails en smsjes snel en eenvoudig maken. Het toestel bevat gps voor onder meer navigatie, wifi en een 2 megapixel-camera. Met de 3G hspa-connectiviteit is het versturen van fotos, bezoeken van online sociale netwerken en het downloaden van grote bestanden bovendien snel en gemakkelijk.

Naar verwachting is de Snap beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van 2009. De consumentenadviesprijs bedraagt 329 euro inclusief btw, exclusief abonnement. 


Marmitek zet de speakertjes buiten

SAW the game