in

Huawei lanceert opvolger van succesvolle P Smart: P Smart+

Exact een half jaar na de introductie van de succesvolle P Smart, lanceert Huawei vandaag haar opvolger: de P Smart+. Deze nieuwste aanwinst binnen de P Smart-serie is ontwikkeld voor de smartphonegebruiker die de telefoon ziet als het perfecte middel om zichzelf uit te drukken.

De P Smart+ is daarom Huawei’s eerste smartphone met een sterkere (selfie)camera aan de voorkant, dan aan de achterkant. Met de P Smart+ brengt Huawei slimme technologie en kwalitatieve hardware naar een bereikbaar prijssegment.

  • Eerste Huawei smartphone met sterkere frontcamera dan backcamera
  • FullView-display met 6.3” FHD+ scherm biedt optimale schermervaring
  • Eindeloos gamen met ‘Game Suite’ en niet-storen functies
  • Vier camera’s uitgerust met smart-technologie voor unieke fotografie ervaring

Het oog wil ook wat

De Huawei P Smart+ is voorzien van het nieuwste generatie FullView-display met 6.3” FHD+ scherm. Dit bevat de juiste schermafmetingen waardoor de gebruiker in één blik kan genieten van scherpere afbeeldingen. De nieuwe telg uit de P Smart-familie heeft een upgrade gekregen op het gebied van kleurweergave: het apparaat beslaat 85% van het kleurengamma en biedt daarmee kleurrijk kijkplezier. De P Smart+ wordt bovendien ondersteund door EMUI 8.2 en Android 8.1 Oreo voor een krachtige gebruikerservaring.

‘Lights, camera, action’

Steel de show met de mooiste foto’s! Met de Huawei P Smart+ kunnen de beste selfies en foto’s worden gemaakt. Het toestel heeft vier camera’s: twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevat het toestel een 24MP lens en een 2MP lens voor adembenemende selfies. Aan de achterzijde bevat het toestel een camera met een 16MP en 2 MP lens voor prachtige foto’s met Bokeh effect. Ervaren of onervaren, jong of oud, iedereen kan met de P Smart+ goede foto’s maken.

Vanaf nu hoef je niet te meer stoeien met de juiste lichtinval. Het toestel bevat vijf verlichtingsstanden, zoals zachte verlichting, vlinderverlichting en podiumverlichting voor studiokwaliteit foto’s. De HDR Pro functie zorgt ervoor dat selfies in real-time gecheckt kunnen worden. Ben je van plan om ’s avonds door te gaan? De Light Fusion op de P Smart+ heeft vier-in-een-pixel technologie waardoor er 300% meer licht binnenkomt. Hierdoor verbetert de helderheid, ook als foto’s in het donker worden gemaakt. Met de Front Circular Screen Light komt er meer licht binnen tijdens het maken van selfies en kan er meteen een preview getoond worden van selfies in donkere omstandigheden.

Intelligentie in je broekzak

Door de smart camera herkent het toestel 22 objecten en scenes en stelt daar meteen de juiste instellingen op af. Soms zijn de leukste momenten voorbij voordat iemand het doorheeft. Niet met de P Smart+. De SUPER Slow-mo functie vangt met 480 frames in één seconde ook alle vluchtige momenten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het delen van alle foto’s en selfies met de wereld.

Oneindig gamen

Deze zomer kun jij eindelijk ongestoord genieten van de beste spelletjes op je smartphone. Daarop biedt P Smart+ een antwoord. De ‘Game Suit’ optimaliseert jouw game ervaring met de ‘niet storen functie’. Alle berichten, telefoontjes en alerts kunnen tijdelijk geblokkeerd worden of meldingen worden subtiel in een klein venster getoond. Om het geheel af te maken: met de Histen 5.0-3D surround sound op de P Smart+ komen alle games via je koptelefoon tot leven. Bang dat je batterij het opgeeft voordat het laatste level is gehaald? Met een 3340mAh batterij op de P Smart+ ben je wel even zoet.

Prijzen en beschikbaarheid

De P Smart is beschikbaar in twee kleuren: zwart en Iris Purple en zal vanaf 8 augustus te koop zijn voor een adviesprijs van €349,-

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiFocus: Hoe Epson met zakelijke WorkForce Pro inkjetprinters bijdraagt aan een beter milieu

Thuiswerkers shoppen en facebooken vaker dan collega’s op kantoor