in

Huis en tuin in 3D

Ontwerp huis, tuin, woonkamer, keuken of geheel gebouw met de nieuwe softwareserie van Transposia. Er is een nieuwe 2009-versie van 3D Huis en Tuin, zowel in expert cad-editie als in een eenvoudiger pakket. Er zijn 83.000 objecten, meubels en texturen en daarvan ook drieduizend nieuwe objecten, speciaal voor intereur, badkamer en keuken.

De screenshots geven een mooi, gedetailleerd en realistisch beeld van de diverse elementen in de bouw of interieurinrichting. Nivelleren van terrein, daken bouwen, trappen construeren, electriciteit aanleggen, alles is mogelijk. De software bevat een handleiding en trainingsdvd. De expert versie heeft zelfs een mogelijkheid om ontwerpen te exporteren naar AutoCad.

Zelfs aan het milieu is gedacht. In samenwerking met de website Energiesparen beschikt de software nu ook over info en tips om energiebesparend te bouwen of in te richten.

3D Huis en Tuin 2009 kost 69,99. De expert-versie kost 99 euro. Ook zijn er speciale pakketten voor de tuin, het interieur, de badkamer en de keuken beschikbaar.

High-end Cybershot van Sony

Hercules lanceert ePlug