in

Inspiratie voor Sinterklaas of Kerst

Nog op zoek naar cadeautips voor vijf december of onder de boom? Check onderstaande Digi-lijstje maar eens, leuk voor jezelf of cadeau te doen uiteraard.

Sennheiser – CX Plus True Wireless
De CX Plus True Wireless voorzien jou van perfect geluid met diepe bassen, natuurlijke middentonen en helder afgelijnde hoge tonen. De CX Plus True Wireless heeft een batterijlevensduur van 8 uur, en door de bijgeleverd case tot wel 24 uur. Ook is het product uitgerust met een intuïtieve aanraakinterface, zodat je als luisteraar zelf kunt bepalen hoe je het liefst je audio, gesprekken en spraakassistenten bedient. De earbuds beschikken ook over Active Noise Cancellation.
Adviesprijs: €159,90

NETGEAR Photo Frame
Met de Meural WiFi fotolijst van NETGEAR kun je jouw foto’s op een prachtige manier bekijken via de display. Upload moeiteloos je favoriete foto’s vanaf je telefoon of tablet. Van grote mijlpalen tot alledaagse momenten: deel foto’s privé en direct met vrienden of familie overal ter wereld. Met de bijbehorende kunstbibliotheek van Meural is het ook mogelijk om jouw favoriete kunstwerken weer te geven op de fotolijst.
Adviesprijs: €349,-

Sennheiser MOMENTUM Wireless
Met deze premium koptelefoon mis je geen een beat meer! Met de functies Active Noise Cancellation en Transparent Hearing stem je jouw sound af op jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast biedt de Sennheiser Smart Control app nog extra instellingen voor jouw geluidsvoorkeuren. Door de leren hoofdband en premium oorkappen is de MOMENTUM Wireless perfect om langere tijd te dragen. Een echte eyecatcher!
Adviesprijs: €399

LG Tone Free DFP8 Earbuds
Deze earbuds beschikken over Headphone Spatial Processing, wat ervoor zorgt dat de luisteraar het gevoel heeft omhuld te worden door geluid. Ook beschikt de DFP8 over een fluistermodus, wat zorgt voor meer privacy tijdens het bellen. Dankzij de vernieuwde batterij is het mogelijk om tot 24 uur muziek draadloos te beluisteren. De earbuds zelf hebben een batterij die 8 uur meegaat voordat deze opgeladen moet worden. Daarnaast doodt de UVnano case 99,9% van de bacteriën tijdens het opladen. De DFP8 is draadloos op te laden en beschikt over Noise Cancellation.
Adviesprijs: €179,-

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

tado° en Bosch’s dochteronderneming Residential IoT Service gaan samenwerking aan op het gebied van smart home

Gezichtsfilter-apps verzamelen onnodig veel data gebruikers