in

iPod dock met videomogelijkheden

Lenco introduceert een iPod-dockingsysteem waarmee videobeelden op een 55,5 centimeter groot scherm kunnen worden bekeken. Naast, uiteraard, foto’s en films en het afspelen van muziek. Deze TFT-2277 televisie met ingebouwd iPod dockingsysteem biedt zo diverse mogelijkheden voor beeld- en geluidsweergave. En het ingebouwde 2.1 luidsprekersysteem (met een totaal RMS-vermogen van zestien Watt) staat garant voor een goede geluidskwaliteit.

De TFT-2277, met oplaadmogelijkheid voor bijna alle iPod-varianten, is uitgerust met een ingebouwde dvb-t ontvanger en is hd-ready. Het apparaat ondersteunt ook analoge televisiesystemen (zowel PAL als Secam). Ingebouwde voorzieningen als teletekst, kinderslot en hotelmodus completeren de gebruiksmogelijkheden van dit nieuwe apparaat.
 
‘We willen de consument hiermee een volledig en compleet systeem leveren, zeker omdat video op de iPod in toenemende mate populair wordt. Denk maar eens aan de populariteit van sites als Youtube. En kijken op zo’n ruim 55 centimeter groot scherm is dan natuurlijk wel een bijzondere belevenis’, zegt commercieel directeur René de Voogd van Lenco.
 
Het apparaat heeft veel aansluitmogelijkheden, zoals een hdmi-ingang, een 3,5 millimeter pc audio ingang, 3 RCA YUV-ingangen en S-video-, scart- en vga-ingangen. Voor analoge tv-ontvangst ontbreekt een 75 Ohm antenne-ingang niet en kan het apparaat op 12 volt DC werken. Meegeleverd worden een afstandsbediening, AV-kabel en AC-adapter.

Bioscoopgeluid in huis

Snuggs en Stupid Factory phonesocks