in

Bioscoopgeluid in huis

Met de introductie van twee nieuwe HD Theater 5.1 systemen van Klipsch kan de consument ook thuis genieten van een bioscoopervaring in geluid. De twee nieuwe systemen zijn het HD Theater 500 en 300. De luidsprekers zijn voorzien van een hoornluidspreker, voor een hoger rendement dan traditionele luidsprekers en een zeer gecontroleerd afstraalgedrag. Systeem 300 heeft een adviesprijs van 499 euro, de 500-versie kost 699 euro.

Het systeem heeft compacte afmetingen en een onopvallende, zwarte kleur. De subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden. De twee vernieuwde subwoofers geven de lage tonen krachtig weer.

De HD Theater 500 beschikt over een premium 5.1 luidsprekersysteem en is geschikt voor de meeste woonkamers. De satellieten zijn MicroTractrix Hoorn en werken met een 100 Watt actieve subwoofer. Maximale systeemoutput is 112 dB.

De HD Theater 300 is een 5.1 luidsprekersysteem met eveneens MicroTractrix Hoorn satellietluidsprekers. Dit systeem bevat een 80 Watt actieve subwoofer en heeft een maximale output van 110 dB.

Jabra Stone: headset met rondingen

iPod dock met videomogelijkheden