in

Nieuwe Chocolate van LG

LG Electronics introduceert de langverwachte New Chocolate (LG-BL40) nu ook in Nederland. De schitterende vierde mobiele telefoon in de Black Label Series is in Nederland verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van 599,- euro.

Het opvallende 4-inch brede hd-lcd-scherm is ideaal om te internetten, te mailen of te gamen. Draait de gebruiker de telefoon een kwartslag, dan draait de afbeelding op het brede scherm (21:9) mee. Dat maakt het makkelijker om webpagina’s en e-mails in de volledige breedte te bekijken en zo genieten gebruikers van films en video’s in hd-kwaliteit op hun mobiele telefoon.

Daarnaast kunnen gebruikers twee beelden naast elkaar openen. Hiermee luidt LG een nieuw tijdperk in voor mobiele telefoons, waarbij meer gebruiksgemak centraal staat.

‘De New Chocolate straalt de voor de Black Label Series kenmerkende creativiteit en stijl uit’, zegt Bas Tulner, Category Marketing Manager bij LG Electronics Mobile Benelux. ‘Net als bij zijn voorganger zijn we er zeker van dat de New Chocolate zijn eigen stempel op de mobiele-telefoonmarkt zal drukken en onze positie in de markt verder zal versterken.’

Jabra Stone: headset met rondingen

iPod dock met videomogelijkheden