in

JetFlash nu ook in 8 GB

Voor wie een chique usb-flash drive met 4 GB niet genoeg is, brengt Transcend binnen twee weken ook een 8 GB versie uit, om nog meer essentiële bestanden en gegevens op te slaan en te genieten van films, MP3 bestanden en fotos. Met 8GB geheugen capaciteit, een unieke glanslak, een Swarovski kristal en een behuizing van chroom met intrekbare usb-aansluiting, is de JFV95 een geraffineerde mix van elegantie en technologie.

Met afmetingen van slechts 40.6mm lang bij 18. 4 mm breed en slechts 7.2 mm dik, is de JFV95 ontworpen voor mensen die behoefte hebben om moeiteloos gegevens mee te nemen. Elke JetFlash V95 wordt geleverd met een stoer lederen riempje, waardoor de JFV95 handig mee te nemen is. De ultra-compact JetFlash is momenteel beschikbaar in 4GB of 8GB Onyx Black (JFV95C) en 4GB Satin Red (JFV95D).

De JetFlash V95 is een innovatieve combinatie van mode en technologie die niet alleen een exclusieve, elegante styling biedt en ultra-draagbaar is, maar ook uitstekend presteert als een geavanceerd opslagapparaat. Gebruikers kunnen de nuttige JetFlash® elite software tools downloaden en installeren om hun mobiele productiviteit te vergroten. Met JetFlash elite kan de JFV95 voorprogrammeerd worden om automatisch in te loggen op website accounts, of om de computer zelfs tijdelijk te vergrendelen en onbevoegden de toegang te verhinderen. Gebruikers kunnen ook bladeren in hun favoriete gebookmarkte websites en kunnen automatisch hun e-mail controleren vanaf elke computer met internet en e-mail functies.

Adviesprijs: 23,95 excl. btw

Kinderen en laptopgebruikers dol op kleine muis

SANYO presenteert zijn nieuwste juweel