in

Kamera Express rental opent in vijf Belgische steden

Kamera Express zal in samenwerking met Budgetcam, onder de naam Kamera Express rental in vijf Belgische steden starten om video- en foto-apparatuur te verhuren.

In de Kamera Express superstores in Antwerpen, Dilbeek, Gent, Brussel Evere en Turnhout start Kamera Express rental met de nieuwe service: verhuur van foto- en videocamera’s. Hier wordt hetzelfde uitgebreide assortiment aangeboden dat Budgetcam in Nederland heeft. Denk hierbij aan compacte run and gun videocamera’s zoals de Sony A7S III, Blackmagic pocket cinema camera’s tot aan grotere cinema camera’s zoals de Red Gemini, Canon C500 II, etc. Natuurlijk kunnen huidige Budgetcam klanten ook bij Kamera Express rental terecht om apparatuur te huren, of te retourneren.

Kamera Express en Budgetcam slaan de handen ineen

Kamera Express en Budgetcam werken samen om de nieuwe BVBA Kamera Express rental neer te zetten in België. Zo zet Kamera Express alle Belgische vestigingen in, om vervolgens het volledige Budgetcam assortiment en verhuursysteem daar te implementeren.

Eindelijk kunnen we onze Belgische klanten bieden waar ze al jaren om vragen; een vestiging in België

Maurits Dekker, algemeen directeur van Budgetcam: ‘Eindelijk kunnen we onze Belgische klanten bieden waar ze al jaren om vragen; een vestiging in België. Wij geloven dat de toegankelijke marktleiders formule van Budgetcam aansluit op de behoefte van moderne Belgische beeldmakers. De samenwerking met Kamera Express zorgt er voor dat we de verhuur service meteen kunnen aanbieden in 5 winkels en natuurlijk via de webshop van Kamera Express rental.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Nederlanders maken het meeste gebruik van de smarthometoepassingen multimedia, lichtbediening en energieregeling

Bedrijfsleven blijkt wendbaar in coronacrisis en zet vol in op digitalisering